Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οδύνη για 5 νέους ανθρώπους που πέθαναν σε λίγες μέρες

Οδύνη για 5 νέους ανθρώπους που πέθαναν ...

Τουλάχιστον πέντε συμπολίτες μας νέοι σε ηλικία έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα και την Αχαΐα, σκορπίζοντας θλίψη και συγκίνηση και βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους.

Τουλάχιστον πέντε συμπολίτες μας νέοι σε ηλικία έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες μέρες σκορπίζοντας θλίψη και συγκίνηση και βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το πρωί ένας 47χρονος άνδρας από την Πάτρα που είχε εξαφανιστεί, βρέθηκε νεκρός φορώντας τα ρούχα του, μέσα στη θάλασσα, στην προβλήτα που βρίσκεται στη μεριά του Κάστρου στο Ρίο, από έναν ψαρά.

Ο ψαράς ειδοποίησε το Λιμενικό και στη συνέχεια έγινε η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού του 47χρονου που ονομάζεται Ανδρέας Νικ. Πανταζής. Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 8/2/2020.

Στις 12.30 το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σαραβάλι Πατρών κηδεύτηκε σε βαρύ κλίμα θλίψης και οδύνης, η 41χρονη συμπολίτισσα Μάγδα Μπακουλοπούλου που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του Γιώργου Λευτεριώτη και μητέρα ενός 5χρονου παιδιού και ο θάνατός της σόκαρε όλους όσους τη γνώριζαν.

Σπαρακτικά ήταν τα μηνύματα φίλων της στο facebook, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό μαντάτο ότι έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή η κοπέλα αυτή. Μάλιστα μία φίλη της ανέφερε συγκλονισμένη πως είχαν κανονίσει για την Πέμπτη να πιούν καφέ, αλλά δυστυχώς την φίλη της, Μάγδα Μπακουλοπούλου την πρόλαβε ο θάνατος...

Στο μεταξύ μετά από μάχη πολλών ημερών που έδωσε, ο 41χρονος Θανάσης Αβραμόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν περίπου ένα μήνα σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην 111, (επαρχιακή οδό Πατρών - Τριπόλεως) στη θέση Μαστραντώνη, έφυγε από τη ζωή.  Νοσηλεύτηκε αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, ωστόσο δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή. Το τροχαίο είχε συμβεί στις 13 Ιανουαρίου 2020 όταν ένα αγροτικό όχημα συγκρούστηκε με δίκυκλο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του, τους γονείς του και τον γιο του.

Η κηδεία του τελέστηκε σε βαρύ κλίμα θλίψης και οδύνης την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 2.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Παπαθωμά και ακολούθησε η ταφή του στο Β' Δημοτικό κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.

Τέλος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020 κατέληξε μετά από το ίδιο τροχαίο στην 111 στο ύψος του Βασιλικού ένας ακόμα συμπολίτης που κι αυτός ήταν νέος σε ηλικία. Ο λόγος για τον 28χρονο Γιάννης Κραβαριώτης. Πλήθος κόσμου παρέστη στο τελευταίο αντίο του Γιάννη Κραβαριώτη στον Ιερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών στην Χρυσοπηγή (Σπονδιάνα) Αχαίας &  Ερυμάνθου την περασμένη Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020. Ο πόνος βουβός και η οικογένειά του πρωτίστως, δεν μπορούσε να το πιστέψει και αν συνειδητοποιήσει πως ο αγαπημένος τους Γιάννης, δεν είναι πια ανάμεσά τους.

Απαρηγόρητοι ήσαν οι γονείς του, Γιάννης και Μαρία, τα αδέρφια του Ελευθερία και Διονύσιος, ο Νίκος και η μνηστή του Κυριακή, η Ναυσικά και Νίκος, οι παππούδες του αλλά και ο αγαπημένος του ανιψιός Γιώργος.

Το ιδιαίτερα συγκινητικό στοιχείο στην κηδεία του Γιάννη Κραβαριώτη ήταν πως οι φίλοι του τον κατευόδωσαν με δύο αγαπημένα του τραγούδια, την ''Φυγή'' και το ''Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω''.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστη και μίλησε με λόγια παρηγορίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος καθώς και άλλοι οκτώ ιερείς.

Στο μεταξύ σε κλίμα θλίψης τελέστηκε στο Πουρναρόκαστρο την Τετάρτη 5/2/2020 η κηδεία του 41χρονου Κωνσταντίνου Δημόπουλου, ο οποίος ήταν το θύμα του φονικού που συνέβη στο Νέο Σούλι Πατρών τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/2, μία είδηση που ακούστηκε και έκανε αίσθηση στο πανελλήνιο.

Ο 40χρονος, φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και απολογήθηκε την Πέμπτη, ενώ με απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή ετέθη σε κατ' οίκον περιορισμό. Ο 40χρονος Κ.Β. κατηγορείται πως σκότωσε τον 41χρονο Κωνσταντίνο Δημόπουλο στο Σούλι και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η Εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Στις φωτ. ο Γιάννης Κραβαριώτης και η Μάγδα Μπακουλοπούλου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις