Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τo «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» που διοργανώνει η "Καλλιπάτειρα"

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τo...

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης δράσεων πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου, στηρίζει την εκδήλωση «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» που φέτος συνδέεται με την ανάδειξη των αχαϊκών προϊόντων και διοργανώνεται από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» - Παράρτημα Πάτρας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα PRIVILEGE EVENT HOUSE, στην Πάτρα με στόχο την κοινωνική προσφορά, αλλά και την ανάδειξη του παραγωγικού ιστού της περιοχής. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί και ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Patrick Maisonnave, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο «Μαχητές». 

Εν μέσω λοιπόν της καρναβαλικής περιόδου, τα μέλη και οι φίλοι της «Καλλιπάτειρας» θα υποδεχθούν και πάλι τη λαμπερή πρόεδρο του σωματείου, Κατερίνα Παναγοπούλου, ενώ οργανωτικό πνεύμα της εκδήλωσης είναι η συμπολίτισσα συντονίστρια Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη. Σε νέο χώρο, το Privilege Event House στην Πάροδο Αθηνών και Κανελλοπούλου, η βραδιά θα υποστηριχθεί από το Γαλλικό Ινστιτούτο καθώς θα περιλαμβάνει & την τιμητική βράβευση του Γάλλου πρέσβη στη χώρα μας κυρίου Patrick Maisonnave.

Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει ο αισθαντικός Πατρινός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος πλαισιωμένος από ορχήστρα. Οι προσκλήσεις κοστίζουν 35 ευρώ- τηλ 6937 050796.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις