Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η κλοπή του αυτοκινήτου, της τσάντας και η καταδίωξη μέχρι τη Δαφνούλα

Η κλοπή του αυτοκινήτου, της τσάντας και...

Δύο περιστατικά χθες στην Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα

Μόνο ήσυχο δεν ήταν το χθεσινό βράδυ για την αστυνομία για δύο περιστατικά που συνέβησαν στην οδό Ευβοίας μετά τις 11 το βράδυ στην Πάτρα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, γύρω στις 11 το βράδυ εκλάπη αυτοκίνητο άνδρα ο οποίος κατέβηκε για σύντομη δουλειά, αλλά φέρεται να άφησε τα κλειδιά πάνω στο όχημα. Ενημερώθηκε η αστυνομία και άρχισε κυνηγητό. Αρχικά το κλεμμένο όχημα μέσα στο οποίο ήταν δύο γυναίκες, εντοπίστηκε στην Οβρυά και ακολούθησε καταδίωξη και ακινητοποίησή του στην "111" στο ύψος της Δαφνούλας. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν.

Λίγο μετά την κλοπή του αυτοκινήτου από την Ευβοίας, κοντά στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη Ζαρουχλεΐκων, επίσης στην Ευβοίας και λίγα μέτρα μακρύτερα από πρακτορείο ΟΠΑΠ σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, σημειώνεται άλλο περιστατικό. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ ενώ οδηγούσε μηχανάκι, δέχτηκε χτύπημα από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα. Τον πλησιάζει κάποιος για να δει αν ειναι καλά και στο μεταξύ συνειδητοποιεί στην πορεία ότι η τσάντα του έχει κάνει φτερά.

Τα συμβάντα συνέβησαν και τα δύο στην Ευβοίας και με μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους , ωστόσο αν και αρχικά φάνηκαν να συνδέονται ω σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πιθανότατα δεν προκύπτει σύνδεση και φέρονται να είναι δύο διαφορετικά περιστατικά. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

 

φωτο αρχείου eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις