Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Βασίλης Παναγόπουλος υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Ο Βασίλης Παναγόπουλος υποψήφιος Πρόεδρο...

Τι δηλώνει

Υποψήφιος για Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας είναι ο Βασίλης Παναγόπουλος. Σε δήλωσή του αναφέρει:  Τα τελευταία χρόνια όλοι βιώσαμε καταστάσεις δεινές και δύσκολες. Η νέα γενιά στο φάσμα αυτών των καταστάσεων αναγκάστηκε να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της. Πολλοί από τους νέους αποφάσισαν να φύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας καλύτερες προοπτικές εξέλιξης, ενώ άλλοι επέλεξαν να μείνουν στη χώρα μας και να προσπαθήσουν σκληρά ώστε να τα καταφέρουν.

Τους τελευταίους περίπου έξι μήνες βλέπουμε μια προσπάθεια που γεμίζει εμάς τους νέους με αισιοδοξία και για το μέλλον μας. Αυτό οφείλεται στη δουλειά και στο έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τα πρώτα σημάδια είναι άκρως ενθαρρυντικά και αισιόδοξα για το μέλλον. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τιμόνι της χώρας εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά την νέα γενιά. Εμείς οι νέοι θα σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και στο πλευρό της ΟΝΝΕΔ και του προέδρου της, Παύλος Μαρινάκης, έτσι ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ήρθε η ώρα η νέα γενιά να αναλάβει ευθύνες και πρωτοβουλίες για την κοινωνία.

Για το λόγο αυτό κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, έτσι ώστε να συνδράμω και εγώ με όσες δυνάμεις έχω για ένα καλύτερο αύριο για την Αχαΐα. Είναι καιρός η Πάτρα και όλη Αχαΐα να αναδειχθεί και να ξεφύγει από μία πόλη-νομό χωρίς προοπτικές για τους νέους.

Σκοπός μου είναι η αύξηση της συμμετοχής των νέων στα πολιτικά δρώμενα, διότι η ανάγκη για νέα πρόσωπα είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ήρθε η ώρα να παρουσιαστούν τα προβλήματα της γενιάς μας και να βρεθούν λύσεις. Το βάρος πέφτει στη δικιά μας, τη νέα γενιά, και σε όλους αυτούς που έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν με τη βελτίωση της σημερινής κατάστασης και την ολοκλήρωση του «παλιού» συστήματος.

Η ενίσχυση των δεξιοτήτων των νέων και η αξιοποίηση όλων των προσώπων και των δυνατοτήτων τους είναι πρωταρχικός στόχος για εμένα. Είμαι σίγουρος πως σε αυτή την προσπάθεια θα βρεθούν πολλά άτομα που θα σταθούν στο πλευρό μας. Πρέπει, επιτέλους, η πόλη μας να γίνει μία σύγχρονη και λειτουργική πόλη και ήρθε η ώρα η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, πιο δυνατή και πιο ενεργή από ποτέ, όχι μόνο να λάβει μέρος σε αυτό, αλλά να πρωταγωνιστήσει. Μαζί με το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και πατρινό Νίκο Σιαδήμα και τα υπόλοιπα μέλη της Kεντρικής Eπιτροπής που προέρχονται και δραστηριοποιούνται στην Πάτρα αλλά και τα άτομα στις τοπικές οργανώσεις της Αχαΐας, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων.

Η δυναμική της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, οι μάχες της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και η προσπάθεια των τελευταίων ετών στα Επιμελητήρια και στους Επιστημονικούς Φορείς αλλά και στην κοινωνία δείχνουν το δρόμο. Όλοι μαζί συνεχίζουμε.

Βασίλης Παναγόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις