Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για μεθυσμένη οδήγηση και όχι μόνο

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για μεθυσμένη ο...

Οι ανακοινώσεις της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 20, 18 και 18 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 32, 21 και 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Δαφνιώτισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, ένας 40χρονος Έλληνας, διότι οδηγώντας μοτοποδήλατο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (17) μηνών για παράβαση του Δασικού Κώδικα. Επιπλέον, από το έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 27χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για κλοπή.


Σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 105οχιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 49χρονος Έλληνας,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδήλατο, υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη  για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 30χρονος Έλληνας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα, υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις