Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Έχετε την τάση να ξανοίγεστε οικονομικά σήμερα, αλλά δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή! Άλλωστε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σας ενδιαφέρουν δεν εστιάζουν στο πορτοφόλι σας αλλά στον ψυχικό σας κόσμο.

Ταύρος

Επικεντρωθείτε στα όσα σας έχει δώσει η καλή σας τύχη και μην γκρινιάζετε με όσα αισθάνεστε ότι σας λείπουν. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές! Κινηθείτε αντί να μεμψιμοιρείτε.

Δίδυμοι

Έχετε πολλές πιθανότητες να προσελκύσετε το άτομο που είναι κατάλληλο για σας αυτή την χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σας νοιάζεται και θα σας φροντίζει πραγματικά.

Καρκίνος

Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

Λέων

Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν.

Παρθένος

Η μέρα θα σας φέρει κάποια χρήματα από μια πηγή που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Η μέρα προσφέρεται επίσης για ανοίγματα οικονομικά ή επαγγελματικά σε τομείς που δεν είχατε στις προτεραιότητες σας.

Ζυγός

Ίσως να πέσουν στην αντίληψη σας κάποιες κινήσεις στον εργασιακό σας χώρο που θα σας προβληματίσουν. Έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά, αποφύγετε όμως να αναμειχθείτε.

Σκορπιός

Συνεχίστε την δημιουργική σας δουλειά με συνείδηση και υπευθυνότητα και η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει. Αυτή μπορεί να είναι οικονομική, μπορεί όμως να είναι και ηθική. Σημασία όμως έχει να αναγνωρίζεται το έργο σας.

Τοξότης

Κάποια απρόβλεπτα θα σημαδέψουν την μέρα σας, όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια. Και τα απρόοπτα αυτά δεν είναι καθόλου απίθανο να αφορούν ενίσχυση του εισοδήματος σας.

Αιγόκερως

Ίσως να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να πληροφορηθείτε έγκαιρα και έγκυρα σχετικά με ότι θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο και προετοιμάστε τις πρώτες σας κινήσεις…

Υδροχόος

Μην επικεντρώνετε τη προσοχή σας σε όσα σας λείπουν και γκρινιάζετε ή αισθάνεστε αδικημένοι. Υπάρχουν και πολλά καλά στην ζωή σας που θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνωμοσύνη.

Ιχθείς

Ίσως να θελήσετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο καλύτερα πριν να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική σχέση. Μη πιέζετε όμως τα πράγματα και αφήστε τα να κυλήσουν ομαλά…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being