Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιλά απόψε για τους Τρεις Ιεράρχες στη Διακίδειο ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου

Μιλά απόψε για τους Τρεις Ιεράρχες στη Δ...

Την Πέμπτη το πρωί θα τελεστεί αρχιερατική Θεία λειτουργία στην Ευαγγελίστρια χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου

Απόψε Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 μετά τις 19.00 στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής του Λαού στην οδό Κανάρη, πίσω από την Κανάρη, έχει προσκληθεί να μιλήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο οποίος και θα μιλήσει με θέμα «Οι Τρεις Ιεράρχες, η εποχή τους και η εποχή μας». Ο κ.κ. Ιερόθεος που είναι πολυγραφότατος και κατηρτισμένος στα θεολογικά ζητήματα. Στην εκδήλωση στη Διακίδειο θα μετάσχει και ο Βυζαντινός Χορός της Πολυφωνικής χορωδίας όπου χοράρχης είναι ο πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού ιερού ναού Ευαγγελιστρίας  Ιωάννης Κόττορος.

Το σχήμα του Βυζαντινού Χορού της Πολυφωνικής θα αποδώσει ύμνους της εορτής των Τριών Ιεραρχών που θεωρούνται οι προστάτες των γραμμάτων. Στο μεταξύ την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 το πρωί, στο ναό της Ευαγγελίστριας θα τελεστεί αρχιερατική Θεία λειτουργία για τους Τρεις Ιεράρχες, του Τρεις Φωστήρες της γνώσης και των γραμμάτων, Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, Άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο και Άγιο Βασίλειο. Στη Θεία λειτουργία θα χοροστατήσει και θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις