Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον καθηγητή του Χαράλαμπο Ζεγκίνογλου

Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον κα...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών

Το δικό τους αντίο στον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας Χαράλαμπο Ζεγκίνογλου, στέλνουν φίλοι και συνάδελφοι του. Ο καθηγητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ενώ η σορός του θα αποτεφρωθεί στο Κέντρο Ασποτρέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.

Σε επιστολή που εστάλη στο thebest.gr αναφέρονται τα εξής:

«“Ο άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση”

André Breton

Όταν κάνης απολογισμό ζωής αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι που συνάντησες και μαζί τους συμπορεύτηκες. Κι αν είσαι τυχερός νάχης συντρόφους λαμπρούς, ακόμη κι όταν αυτοί φύγουν, μένει η γλύκα μιας ανάμνησης που σπανίζει και σε κάνει να ευλογείς την καλή σου τύχη.

Ο Λάμπος, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας ήταν από αυτή τη στόφα των ανθρώπων. Παρά την επιστημονική κατάρτιση, το μυαλό και τις γνώσεις που είχε, δεν επεδίωξε την επιστημονική ανέλιξη που του άξιζε. Στα πολλά χρόνια της παρουσίας του στον δύσκολο ακαδημαϊκό χώρο του Τμήματος Φυσικής έμεινε πράος, γνήσια ευγενής, συνεπής στις αρχές και τα πιστεύω του. Συνάδελφος που τιμούσε τον τίτλο, αληθινός φίλος για πάρα πολλούς από μας, κράτησε τις ευαισθησίες του, το χαμόγελο και το χιούμορ του

ακόμη ΄και στα δύσκολα που του επεφύλαξε η ζωή. Οι φοιτητές του και μείς οι παληοί συνάδελφοι, που βρεθήκαμε μαζί σε κοινούς αγώνες και μοιραστήκαμε όνειρα,  θα θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη και αγάπη την παρουσία του κοντά μας.

Οι φίλοι και συνάδελφοι από το Πανεπιστήμιο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις