Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περίπου 60.000 ευρώ άρπαξαν από το ΑΤΜ στην Οβρυά

Περίπου 60.000 ευρώ άρπαξαν από το ΑΤΜ στην Οβρυά

Αναζητούνται οι δράστες

Φορτωμένο ήταν το ΑΤΜ του σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος στην οδό Δημοκρατίας της Οβρυάς στην Πάτρα που ανατίναξαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα. Η λεία τους υπολογίζεται σε περίπου 60.000 ευρώ ενώ το μηχάνημα είχε και λίγα παραπάνω χρήματα από αυτό το ποσό. Οι δράστες ήταν τρεις και αναζητούνται. Μάλιστα ο ένας είχε όπλο που  έμοιαζε με καλάσνικοφ.

Όπως όλα δείχνουν οι  τρεις δράστες επέλεξαν την σημερινή ημέρα για να χτυπήσουν το ΑΤΜ διότι γνώριζαν ότι καταβάλλονται οι συντάξεις του ΟΓΑ και κατά συνέπεια το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης θα είχε αρκετά χρήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ΑΤΜ μπαινει στο στόχαστρο ληστών. Το ίδιο, περίπου με την ίδια  μέθοδο, είχε συμβεί και τον Μάιο του 2018 μόνο που τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει να πάρουν τις κασετίνες  με τα χρήματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. ΄Ένας από τους δράστες κατά την διάρκεια της κλοπής έφερε όπλο. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις