Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Οβρυά - Ήταν γεμάτο χρήματα για τις συντάξεις

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Οβρυά - Ήταν γεμάτο ...

Στις 3 τα ξημερώματα

Χρησιμοποιώντας συσκευή αερίου οι δράστες που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους το ΑΤΜ του σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος στην οδό Δημοκρατίας της Οβρυάς στην Πάτρα, προκάλεσαν έκρηξη, καταστρέφοντάς το. Άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες τρεις δράστες επέλεξαν την σημερινή ημέρα για να χτυπήσουν το ΑΤΜ διότι γνώριζαν ότι καταβάλλονται οι συντάξεις του ΟΓΑ και κατά συνέπεια το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης θα είχε αρκετά χρήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ΑΤΜ μπαινει στο στόχαστρο ληστών. Το ίδιο, περίπου με την ίδια  μέθοδο, είχε συμβεί και τον Μάιο του 2018 μόνο που τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει να πάρουν τις κασετίνες  με τα χρήματα.

Εκτιμάται επίσης πως επέλεξαν το συγκεκριμένο ΑΤΜ, διότι από αυτή την περιοχή ήταν εύκολη η διαφυγή τους προς διάφορες κατευθύνσεις .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις