Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Τα σχολεία πηγαίνουν πανεπιστήμιο" και φέτος...

"Τα σχολεία πηγαίνουν πανεπιστήμιο&...

Για 11η συνεχή χρονιά η δράση

Το Πανεπιστήμιο Πατρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οργανώνει για 11η συνεχή χρονιά τη δραστηριότητα «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών» με τον τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο». Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές μας, να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και την ευαισθητοποίησή τους στο χώρο της έρευνας. Ταυτόχρονα, στόχος αυτής της ενέργειας είναι η επαφή και η γνωστοποίηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Ιδρύματός μας στο κοινωνικό σύνολο.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, καλούμε τα Σχολεία της Περιφέρειας να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στις Ακαδημαϊκές μονάδες του Πανεπιστημίου Πατρών από 3 Μαρτίου έως 10 Απριλίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών http://www.upatras.gr/el/node/6649 και να επικοινωνούν με το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Δ/νσης Εκπαίδευσης και Έρευνας (τηλ. 2610 996630, 2610 969046, Φαξ: 2610 996665, email: [email protected]).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις