Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κινητοποίηση στην Πάτρα ενάντια στο 5G - ΒΙΝΤΕΟ

 Κινητοποίηση στην Πάτρα ενάντια στο 5G - ΒΙΝΤΕΟ
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Θα γίνει κινητοποίηση-διαμαρτυρία, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά των πολυσυζητημένων νέων δικτύων ασύρματης επικοινωνίας 5G, ομάδες, επιστημόνων και πολιτών, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το ερχόμενο Σάββατο και στην Πάτρα, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στις 12 το μεσημέρι.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 περιβαλλοντικές ομάδες σχεδιάζουν εκδηλώσεις σε 31 μεγάλες πόλεις έως τώρα, με πολλές να προστίθενται καθημερινά. Μέσα σε αυτές είναι και η Πάτρα,  αφού στην πόλη είχε σχεδιαστεί η πιλοτική εφαρμογή δικτύου 5G. 

 Την εκδήλωση θα τιμήσει με την συμμετοχή της το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

 

 

Κωνσταντίνα Παπακου - Υπάλληλος ΟΑΕΔ - Μέλος Επιτροπής Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία

Σκοπός των συμμετεχόντων σε αυτές τις κινητοποιήσεις, διεθνώς, όπως επισημαίνεται, "είναι να σταματήσουν την ανάπτυξη εκατομμυρίων κεραιών τεχνολογίας 5G στην γη και 50.000 δορυφόρων 5G στο διάστημα και να εξασφαλίσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παγκόσμιους κυβερνητικούς οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Το θέμα είναι η μικροκυματική ακτινοβολία, η οποία έχει εντατικοποιηθεί σταθερά τις τελευταίες δυο δεκαετίες από την επικράτηση της ασύρματης επανάστασης. Το 5G, όπως υποστηρίζουν θα επιφέρει μια τεράστια αύξηση της ακτινοβολίας εν μια νυκτί παντού – σε πόλεις, στην ύπαιθρο, στα πάρκα άγριας ζωής και προστασίας της φύσης, σε μεταναστευτικά άγρια ζώα, στους ωκεανούς, στην Γροιλανδία και την Ανταρκτική. Αντί για κεραιοσυστήματα ανά μερικά μίλια θα υπάρχουν κεραιοσυστήματα «μικρά» μεν αλλά ισχυρά μπροστά από κάθε τρίτο και πέμπτο σπίτι. Αντί για 2.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη θα φτάσουμε περίπου τους 50.000!".

 

Το κάλεσμα της επιτροπής για την κινητοποίηση στην Πάτρα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στην πόλη μας, με αφορμή την συμμετοχή μας στην Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά των πολυσυζητημένων νέων δικτύων ασύρματης επικοινωνίας 5G.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 ευαισθητοποιημένες ομάδες επιστημόνων και πολιτών από όλον τον κόσμο, θα πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη έως τώρα  στον πλανήτη μας συντονισμένη δράση κατά του 5G. Σκοπός τους είναι να σταματήσουν την ανάπτυξη εκατομμυρίων κεραιών τεχνολογίας 5G στην γη και 50.000  δορυφόρων 5G στο διάστημα και να εξασφαλίσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παγκόσμιους κυβερνητικούς  οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Το 5G, παρά τις παραπλανητικές διαβεβαιώσεις των υποστηρικτών του,  θα επιφέρει μια τεράστια αύξηση της μικροκυματικής ακτινοβολίας προσθέτοντας κεραιοσυστήματα «μικρά» μεν αλλά ισχυρά μπροστά από κάθε τρίτο και πέμπτο σπίτι. Από τους 2.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη θα φτάσουμε περίπου τους 50.000 καθιστώντας τον πλανήτη αφιλόξενο για την έμβια ζωή!

Λέμε ΟΧΙ στο 5G έως ότου η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών αποδείξει με αδιάψευστα στοιχεία ότι η τεχνολογία αυτή είναι 100% ασφαλής για τον άνθρωπο και την ζωή στον πλανήτη. Το ίδιο δηλαδή που είπε η Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας των Βρυξελλών Céline Fremault διακηρύσσοντας ότι «δεν θα κάνει τον λαό των Βρυξελλών πειραματόζωα με την εφαρμογή του 5G».  Ζητούμε έως τότε να αναπτυχθούν ασφαλείς τεχνολογίες όπως τα ευρυζωνικά δίκτυα οπτικών ινών που ενώ έχουν σκαφτεί στην πόλη μας από την μία άκρη της έως την άλλη, δεν έχουν παραδοθεί ακόμα προς χρήση παρ’ ότι θα παρείχαν στα σπίτια μας ασύγκριτα μεγαλύτερες ταχύτητες και ασφαλέστερες συνδέσεις από το 5 ή το 6G ...

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την συμμετοχή της το χορευτικό τμήμα
του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

*ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Υπογεγραμμένη από 191.000 Επιστήμονες, Ιατρούς, Οργανισμούς, Φορείς και Πολίτες, 202 Κρατών και Περιφερειών

Επιτροπή Πολιτών Πάτρας
για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία

 

 

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ: Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ  ΣΕ «ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ»

Όπως επισημαίνεται,  "ενώ η προσοχή των ΜΜΕ όσον αφορά στα περιβαλλοντικά ζητήματα έχει επικεντρωθεί και περιοριστεί στην κλιματική αλλαγή, στις μεθόδους εξόρυξης του φυσικού αερίου και τα πλαστικά στους ωκεανούς, μια παγκόσμια κίνηση για την ακύρωση της εφαρμογής του 5G στην γη και το διάστημα κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της σε όλα τα μέρη του κόσμου. Υπογεγραμμένη από 4.800 επιστήμονες, 2.800 γιατρούς, 770 μελισσοκόμους, 2.000 περιβαλλοντικές οργανώσεις και 180.000 πολίτες από 202 χώρες και περιοχές η κίνηση αυτή καλεί τις κυβερνήσεις όλων των χωρών του κόσμου να σταματήσουν την ανάπτυξη του 5G.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 περιβαλλοντικές ομάδες σχεδιάζουν εκδηλώσεις σε 31 μεγάλες πόλεις έως τώρα, με πολλές να προστίθενται καθημερινά. Σκοπός τους είναι να σταματήσουν την ανάπτυξη εκατομμυρίων κεραιών τεχνολογίας 5G στην γη και 50.000  δορυφόρων 5G στο διάστημα και να εξασφαλίσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παγκόσμιους κυβερνητικούς  οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Το θέμα είναι η μικροκυματική ακτινοβολία, η οποία έχει εντατικοποιηθεί σταθερά  τις τελευταίες δυο δεκαετίες από την επικράτηση της ασύρματης επανάστασης. Το 5G θα επιφέρει μια τεράστια αύξηση της ακτινοβολίας εν μια νυκτί παντού - σε πόλεις, στην ύπαιθρο, στα πάρκα άγριας ζωής και προστασίας της φύσης, σε μεταναστευτικά άγρια ζώα, στους ωκεανούς, στην Γροιλανδία και την Ανταρκτική. Αντί για κεραιοσυστήματα ανά μερικά μίλια θα υπάρχουν κεραιοσυστήματα «μικρά» μεν αλλά ισχυρά μπροστά από κάθε τρίτο και πέμπτο σπίτι. Αντί για 2.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη θα φτάσουμε περίπου τους 50.000 !

Στους διοργανωτές των εκδηλώσεων της 25ης Ιανουαρίου συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που έχουν ήδη πληγεί σοβαρά από τις ασύρματες συσκευές και δεν μπορούν πια να συμμετέχουν στην κοινωνία καθόλου. Αυτοί αγωνίζονται για τις δικές τους ζωές, τις ζωές των παιδιών τους και τις ζωές των εντόμων, πουλιών, ζώων και εντέλει για τις ζωές όλων μας".

 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ
ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΜΑΣ.

______________

Μετάφραση και απόδοση στα ελληνικά:

 Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία
email: [email protected]        fb: facebook.com/groups/aktinovolia.sos

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 5G


«Οι προκαλούμενες βιολογικές βλάβες των Η/Μ ακτινοβολιών Ραδιοσυχνοτήτων είναι γεγονός πέραν πάσης αμφιβολίας»
- Χρήστος Γεωργίου, καθ. Βιοχημείαςς, Παν/μιο Πατρών, συνεργάτης της NASA


«Η ακτινοβολία του 5G είναι γνωστό ότι θερμαίνει τα μάτια, το δέρμα και τους όρχεις ... Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι οι πιο ευάλωτοι μεταξύ μας - τα αγέννητα, τα παιδιά, οι
ασθενείς, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες»
- Lennart Hardell, Σουηδός Καθηγητής Ογκολογίας


«Δεν μπορώ να επιτρέψω το 5G. Ο λαός των Βρυξελλών δεν είναι ινδικά χοιρίδια των οποίων την υγεία μπορώ να
πουλήσω με κέρδος.
- Céline Fremault, Υπουργός
Περιβάλλοντος & Ενέργειας των Βρυξελλών


"Το 5G μπορεί να είναι σαν μια αργή Χιροσίμα".
- Oleg Gregoriev, Πρόεδρος της Ρωσικής Εθνικής Επιτροπής για την Προστασία από τις μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις