Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα στον Αγ. Διονύση η κηδεία του Γεωργίου Κόζη που έσβησε από καρδιά

Σήμερα στον Αγ. Διονύση η κηδεία του Γεω...

Έφυγε από τη ζωή στα 79 του χρόνια - Είχε δύο γιους τον Κωνσταντίνο και τον Χρήστο και 3 εγγόνια

Θλίψη και συγκίνηση έχει προξενήσει η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων διασκέδασης Γεωργίου Κων. Κόζη στα 79 του χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλιπών βρισκόταν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2019 για λίγες ώρες αναψυχής στην γειτονική Ναύπακτο και υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ ήταν έξω από ένα σούπερ μάρκετ της πόλης.

Ο Γεώργιος Κόζης ήταν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες στον απαιτητικό χώρο της διασκέδασης. Το πρώτο του μαγαζί ήταν το Can Can ενώ στη συνέχεια έστησε και λειτούργησε με επιτυχία μαγαζιά όπως τα 9/8 στη Λεύκα αλλά και το Αρείων ενώ την επιχειρηματική σκυτάλη έχουν πάρει οι γιοι του Κωνσταντίνος και Χρήστος Κόζης που λειτουργούν και διευθύνουν το κέντρο Αρένα στην Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου.

Η κηδεία του επιχειρηματία Γεωργίου Κόζη που είχε δει εν ζωή και 3 εγγόνια, θα τελεστεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις