Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από  καιρό θα σας αγχώσουν. Κάντε υπομονή γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. 

Ταύρος

Με την ακίνητη περιουσία σας ή με θέματα κληρονομικά θα ασχοληθείτε σήμερα, αναζητώντας τις προσφορότερες λύσεις για να κλείσετε υποθέσεις που χρονίζουν.

Δίδυμος

Οι καταστάσεις στον γάμο σας, σας φέρνουν μελαγχολία. Τα θέματα είναι παλιά και γνωστά από καιρό, αλλά δεν έχετε την διάθεση να τα επιλύσετε. Κάποια στιγμή θα πρέπει όμως να το κάνετε…

Καρκίνος

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες! Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Είστε πεισμωμένοι σήμερα! Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στην νέα πορεία της ζωής σας.

Παρθένος

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Ζυγός

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε και τι αποζητάτε από τη ζωή. Τα άστρα σήμερα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας.

Σκορπιός

Νέες γνωριμίες με άτομα ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε! Κατά τα άλλα ευνοείται η βελτίωση της οργάνωσης της δουλειάς σας ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Τοξότης

Μέρα θετική, διότι αντανακλάτε ερωτισμό, εκπέμπετε θετικότητα και είστε ιδιαίτερα προσιτοί στο αντίθετο φύλλο… Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

Αιγόκερως

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Υδροχόος

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, κατά την οποία μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που  προέκυψε από πρόσφατες διαφωνίες με τα μέλη της οικογενείας σας

Ιχθείς

Μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές συναισθηματικής φύσης σήμερα, καθώς  ωραιοποιείτε καταστάσεις στο μυαλό σας! Προσγειωθείτε όμως γιατί κινδυνεύετε με ανώμαλη προσγείωση στο μέλλον…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being