Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ζωντανά από την ΕΡΤ 2 η συναυλία - αφιέρωμα στο Θάνο Μικρούτσικο

Ζωντανά από την ΕΡΤ 2 η συναυλία - αφιέρ...

Την ερχόμενη Δευτέρα

Την επόμενη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, η ΕΡΤ 2 και το Δεύτερο Πρόγραμμα στο ραδιόφωνο θα μεταδώσουν ζωντανά από το Μέγαρο Μουσικής την sold out συναυλία στην μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου. Η συναυλία «Το πιο όμορφο απ' όλα δεν στο 'χω πει ακόμα» θα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και θα δοθεί στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης».

Σπουδαίοι καλλιτέχνες, παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου που συνεργάστηκαν με τον μουσικοσυνθέτη, θα ενώσουν τις φωνές τους για την συναυλία που θα ξεκινήσει στις 8:30μ.μ, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας. Τραγούδια του μεγάλου συνθέτη που έφυγε πριν λίγες εβδομάδες από τη ζωή, θα ερμηνεύσουν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Θα τους συνοδεύσει 8μελής ορχήστρα. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει Οδυσσέας Ιωάννου ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. 

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture