Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξέσπασε μόλις είδε τους κατηγορούμενους η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη-Δίπλα της η Μάγδα Φύσσα

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας με τη Μάγ...

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας με τη Μάγδα Φύσσα στο δικαστήριο.

Οι δύο δράστες κατηγορούνται ότι την βίασαν, την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν -σχεδόν λιπόθυμη- σε γκρεμό.

Με ένταση άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την φρικτή δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη από δύο νεαρούς στην Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018.

 
Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ξέσπασε, όταν αντίκρισε τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της κόρης της. “Δολοφόνοι! Καταστρέψατε τη ζωή μου! Δεν θέλω να τους βλέπω!”, φώναζε, την ώρα που ο σύζυγός της και πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, προσπαθούσε να την συγκρατήσει. Στη συνέχεια, βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου για να ηρεμήσει.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η μάνα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, η οποία χαιρέτησε τους γονείς, τους είπε λόγια συμπαράστασης και αποχώρησε ύστερα από λίγα λεπτά.

Η οικογένεια της φοιτήτριας ήρθε σήμερα, για πρώτη φορά, αντιμέτωπη με τους δύο κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία και βιασμό, 20 και 21 χρονών, για τους οποίους ο πατέρας του θύματος ζητά να μην τύχουν καμίας επιείκειας δηλώνοντας πως αυτό που περιμένει από όλη την διαδικασία είναι να σταθεί η Δικαιοσύνη στο ύψος των περιστάσεων ώστε να μην ζήσει άλλη οικογένεια αυτό που ζει η δική του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις