Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυξάνονται οι νεκροί στο ναυάγιο των Παξών - Έφτασαν 12

Αυξάνονται οι νεκροί στο ναυάγιο των Παξ...

Μέχρι τώρα έχουν διασωθεί από τη θάλασσα 21 μετανάστες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η γιγάντια επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τη διάσωση και περισυλλογή 50 περίπου μεταναστών που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο βυθίστηκε λίγο μετά τις 9.00 το πρωί, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών . Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Λιμενικό Σώμα μέχρι τώρα έχουν διασωθεί από τη θάλασσα 21 μετανάστες, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών που έφτασαν πλέον τους δώδεκα .

Στο σημείο βρίσκονται σκάφη του λιμενικού σώματος από Ηγουμενίτσα , Κέρκυρα , Παξούς και Λευκάδα, παραπλέοντα πλοία καθώς και δύο αεροσκάφη super puma.

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Οι σοροί τριών μεταναστών, έχουν ανασυρθεί έως τώρα από τη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά των Παξών, μετά τη βύθιση σκάφους που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες λόγω εισροής υδάτων. Πλωτά του λιμενικού που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης κατάφεραν να περισυλέξουν σώα 21 άτομα που επέβαιναν στο σκάφος.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστός ο αριθμός των ατόμων που επέβαιναν στο σκάφος.

Στην επιχείρηση διάσωσης του λιμενικού σώματος επιχειρούν έξι πλωτά του λιμενικού τέσσερα παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και δύο ελικόπτερα της πολεμικής αεροπορίας.

AΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις