Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

«Τα σπάει» η αφίσα του Πατρινού καρναβαλιού δια χειρός Μαρίας Μανωλοπούλου

«Τα σπάει» η αφίσα του Πατρινού καρναβαλ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Κολακευτικά σχόλια από καρναβαλιστές

Παρουσιάστηκε χθες η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 και μέσω facebook γνωστοί καρναβαλιστές,  ενεργοί και με χρόνια ενασχόλησης και πορείας στο Πατρινό Καρναβάλι, την "υποδέχτηκαν" με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια.

 

Στην αφίσα κυριαρχούν τα χρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού όπως αποτυπώνται και στο λάβαρο. Δηλαδή το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο. Κι όλα αυτά σε ένα καπέλο αρλεκίνου και φυσικά δεν λείπουν οι σερπατίνες και τα κομφετί. 

Η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που έχει θέμα «Υπέρ, περί, ανά … κύκλο κάνω στη χαρά», αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία της Μαρίας Μανωλοπούλου από την Πάτρα.

Η πρότασή της προκρίθηκε ανάμεσα σε 28 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, τον οποίο διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

 

Γεννημένη από γονείς λάτρεις της τέχνης, την Αιγιώτισσα μοδίστρα Παρασκευή και τον πατρινό ξυλογλύπτη Γιώργο Μανωλόπουλο, αδελφή του Πάνου, σχεδιαστή επίπλου – ξυλογλύπτη και της Γεωργίας, Καθηγήτριας Αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο, UCL, η Μαρία Μανωλοπούλου, ιδιοκτήτρια και επικεφαλής γραφίστας του yello \ graphic design \ office, ήταν  υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» στον κλάδο των Υπηρεσιών.

Είναι απόφοιτη του Βακαλό Art & Design college, σύζυγος και συνεργάτης του Φάνη Παπακωνσταντόπουλου, που δραστηριοποιείται στο θαλάσσιο τουρισμό – yachting και  μητέρα διδύμων αγοριών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture