Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεσηκώνονται στη Αμφιλοχία για το Κέντρο Μεταναστών

Ξεσηκώνονται στη Αμφιλοχία για το Κέντρο...

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην Αμφιλοχία

Αντιδράσεις προκαλεί ο σχεδιασμός για φιλοξενία μεταναστών στην Αμφιλοχία . Χθες ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, συναντήθηκε με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, όπου και ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των διαδοχικών συσκέψεων που έγιναν στην Αθήνα για τα Κέντρα φιλοξενίας μεταναστών – προσφύγων.

Από τις συσκέψεις αυτές βγήκε το συμπέρασμα πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην δημιουργία Κέντρου στο παλιό στρατόπεδο του Αγριλου, στην λίμνη Αμβρακία, παρά τις αντιδράσεις.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, οι πρώτοι μετανάστες θα έρθουν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου με προοπτική ο πληθυσμός τους να φτάσει τις αρκετές εκατοντάδες στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, μετά τις σημερινές συναντήσεις του κ. Κατσούλα, πρόκειται να γίνει έκτακτη και ανοικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πιθανότατα το πρωί της ερχόμενης Κυριακής.

Στη συνεδρίαση αυτή θα κληθούν και όλοι οι αιρετοί (Περιφέρεια, βουλευτές, όμοροι δήμοι κλπ), μιας και η εντύπωση που δίνεται πως μερικοί αμφιταλαντεύονται ή δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως τη θέση τους για το θέμα.

Παράλληλα, ο δήμος Αμφιλοχίας θα προχωρήσει και σε κινητοποίηση το επόμενο διάστημα παράλληλα με την προσφυγή που θα κάνει στη δικαιοσύνη, ως μέσο πίεσης αποτροπής της δημιουργίας του Κέντρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις