Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δωρεάν καφέ εφ' όρου ζωής, δίνει αλυσίδα εστίασης σε Χάρι-Μέγκαν εάν μείνουν στον Καναδά

Δωρεάν καφέ εφ' όρου ζωής, δίνει αλυσίδα...

Προκαλεί αντιδράσεις

«Δωρεάν καφές εφ’ όρου ζωής» για τον Χάρι και τη Μέγκαν, εάν μετακομίσουν στον Καναδά; Η προσφορά που έκανε στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας γνωστή αλυσίδα εστίασης του Καναδά προκάλεσε αντιδράσεις.

Η αλυσίδα Tim Hortons ανήρτησε χθες το βράδυ στο Twitter ένα μήνυμα, που σύντομα έγινε viral.

«Καμία πίεση, Μέγκαν και Χάρι, όμως εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’ όρου ζωής. Σκεφτείτε το» έγραφε το μήνυμα της Tim Hortons.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ είχαν μόλις ανακοινώσει την απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τη μοναρχία και ότι θέλουν να εγκατασταθούν για κάποιους μήνες του χρόνου στη Βόρεια Αμερική, χωρίς να διευκρινίσουν σε ποια χώρα.

Λίγο μετά την προσφορά της αλυσίδας καφέ, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κατακρίνουν την εταιρεία καταγγέλλοντας τις πρακτικές που υιοθετεί απέναντι στους εργαζόμενούς της.

«Αυτοί έχουν τα μέσα να αγοράσουν την εταιρεία. Οι υπάλληλοί σας δεν έχουν τα μέσα να βρουν σπίτι. Βλέπετε το πρόβλημα σε αυτό το tweet;» διερωτήθηκε ένας χρήστης.

«Η εταιρεία που κόβει τα ρεπό των εργαζομένων της, στους οποίους δίνει τον κατώτατο μισθό… και που (την ίδια στιγμή) προσφέρει δωρεάν καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας» έγραψε ένας κωμικός από το Κεμπέκ.

Άλλοι χρήστες υπενθύμισαν ότι ένα υποκατάστημα της Tim Hortons στο Γουίνιπεγκ στον Καναδά, αρνήθηκε να δώσει στους υπαλλήλους του αύξηση στον μισθό τους ύψους 10 σεντς την ώρα, την οποία ζητούσαν.

«Η Tim Hortons έχει τη δυνατότητα να προσφέρει δωρεά καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως μια αύξηση ύψους 10 σεντς για τους υπαλλήλους της, είναι πολύ μεγάλη;» έθεσε το ερώτημα ένας εκ των εργαζομένων της.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight