Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η οργή της Ελισάβετ για Χάρι και Μέγκαν! Έμαθε τα μαντάτα σαν κοινή θνητή

Η οργή της Ελισάβετ για Χάρι και Μέγκαν!...

Τα νέα βήματα του ζευγαριού που απογοήτευσαν τη βασιλική οικογένεια

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Μάλιστα αυτή την απόφαση την ανακοίνωσαν μέσω Instagram με την βασίλισσα Ελισάβετ να μην έχει ιδέα!

Πιο συγκεκριμένα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram, ο Χάρι και η Μέγκαλ Μαρκλ επιβεβαίωναν κάτι που έμοιαζε μάλλον αναπόφευκτο…ότι τα παρατάνε όλα και φεύγουν!

 Αν και είπαν πως θα διατηρήσουν κάποιους δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, η δήλωση πως θέλουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, μοιράζοντας το χρόνο τους ανάμεσα στη Βρετανία και τον Καναδά μοιάζει με τείχος που υψώνουν ανάμεσα σε εκείνους και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Η απόφαση που δεν συζήτησαν με την Ελισάβετ και η ρήξη μαζί της!

Όπως υποστηρίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, την απόφασή τους αυτή όχι μόνο δεν την είχαν συζητήσει με κανέναν από τη βασιλική οικογένεια αλλά δεν την είχαν ανακοινώσει, πριν τη δημοσιοποιήσουν, ούτε στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλιστα- σύμφωνα με τα Μέσα- η βασίλισσα, ο διάδοχος του θρόνου και πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος, ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ, έμαθαν τα… μαντάτα από την τηλεόραση!

"Δεν συζήτησαν την απόφαση τους με την Ελισάβετ"

Η οργή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Το γεγονός πως δεν γνώριζε τίποτα και έμαθε τα πάντα από την τηλεόραση σαν… κοινή θνητή αλλά και η απόφαση του εγγονού της να αποποιηθεί το ρόλο της, έχουν εξοργίσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Κορυφαία πηγή του παλατιού είπε πως η Βασίλισσα και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια είναι «βαθύτατα απογοητευμένοι». Μια άλλη πηγή δήλωσε πως οι «γαλαζοαίματοι» είναι «σοκαρισμένοι, θλιμμένοι και εξοργισμένοι» με το ζευγάρι.

Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

Όπως ήταν φυσικό την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, δεν αναφέρεται τίποτα απ’ όλα αυτά.

Παρόλα αυτά στη λιτή δήλωση, όμως, δεν μπορεί κανείς να μη… διαβάσει μια αιχμή για τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ!

 «Οι συζητήσεις με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους για ακολουθήσουν μια άλλη προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που χρειάζονται χρόνο για να διευθετηθούν».

Εξοργισμένος ένας άνθρωπος του παλατιού, δεν έκρυψε το θυμό του για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Τους έδωσαν το γάμο που ήθελαν, το σπίτι που ήθελαν, τα λεφτά που ήθελαν, το προσωπικό που ήθελαν, τα ταξίδια που ήθελαν και είχαν τη στήριξη της βασιλικής οικογένειας. Τι άλλο περισσότερο ήθελαν;».

Μια άλλη «βασιλική» πηγή, τόνισε: «Είναι τρομερά άδικο για τη Βασίλισσα, που δεν της αξίζει να της φέρονται έτσι. Η βασιλική οικογένεια κατανοεί πως θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό και είναι πρόθυμοι να τους βοηθήσουν. Είναι (σ.σ. τα μέλη της βασιλικής οικογένειας) συντετριμμένοι.

"Απογοητευμένη από το ζεύγος η βασιλική οικογένεια"

Όλα υπό άκρα μυστικότητα

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκ σχεδίαζαν μυστικά τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Καναδά και μάλιστα «συνωμότησαν» (σ.σ. τη λέξη conspiring χρησιμοποιεί η Daily Mail) για να δημιουργήσουν ένα νέο site, ανεξάρτητο από τη βασιλική οικογένεια, το οποίο «ανέβασαν» μόλις επέστρεψαν στη Βρετανία. Και όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, χωρίς να το γνωρίζουν τα αφοσιωμένα σε εκείνους μέλη του γραφείου Τύπου τους στη Βρετανία.

«Το επίπεδο της εξαπάτησης είναι συγκλονιστικό. Όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο, νιώθουν σαν να έχουν μαχαιρωθεί πισώπλατα» είπε μια βασιλική πηγή.

Τι ενόχλησε Χάρι και Μέγκαν

Πληροφορίες αναφέρουν πως Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ενοχλήθηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι στο πλάνο 10ετίας της βασιλικής οικογένειας, εκείνοι δεν θα ήταν σε… πρώτο πλάνο. Το πορτραίτο της Βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον Γουίλιαμ και τον μικρό Τζορτζ, τους διαδόχους του θρόνου δηλαδή, «έδειξε», λένε οι ίδιες πληροφορίες, στον Χάρι και τη Μέγκαν ότι το πλάνο του παλατιού για τη νέα 10ετία δεν τους… χωράει.

Το νέο site του ζεύγους

Πρόκειται για το sussexroyal.com όπου ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάζουν τη νέα τους ζωή χωρίς να λείπουν οι αιχμές κατά των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Οι δύο τους πλέον δεν θα λαμβάνουν χρήματα από το Sovereign Grant, το Κονδύλι που πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι και καταβάλλεται ετησίως στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τονίζουν πως αντίθετα με ό,τι συνέβαινε μέχρι… χθες (σ.σ. απαγορευόταν να κερδίζουν χρήματα), πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν χρήματα μέσω της εργασίας τους. Διευκρινίζουν πως θα συνεχίσουν να έχουν ως βάση τους το σπίτι στο Φρόγκμορ, το οποίο τους παραχώρησε η Βασίλισσα Ελισάβετ και την ανακαίνισή του (πολλών εκατομμυρίων λιρών) πλήρωσαν οι Βρετανοί φορολογούμενοι.

Θα συνεχίζουν να έχουν ασφάλεια από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, αφού, όπως αναφέρουν: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν χαρακτηριστεί άτομα που χρήζουν διεθνής προστασίας, κατά συνέπεια απαιτείται αυτό το επίπεδο ασφάλειας»…

Δεν αποφεύγουν τις αιχμές κατά των βρετανικών ΜΜΕ, κάνουν λόγο για παραπληροφόρηση και αλλοίωση των ρεπορτάζ των ανταποκριτών του παλατιού ώστε να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Μάλιστα, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα αποχωρήσουν από το σύστημα royal rota και άρα δεν θα επιτρέπεται να καλύπτεται η δουλειά τους από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν επί του παρόντος δικαίωμα να καλύπτουν τις δραστηριότητές τους με αντικειμενικότητα, χωρίς έλεγχο από τους αξιωματούχους του παλατιού. Το ζευγάρι λέει τώρα ότι σκοπεύει να παρέχει πρόσβαση σε ΜΜΕ με ειδική πρόσκληση και να δημοσιοποιεί τα νέα του μέσω των δικών τους επίσημων καναλιών επικοινωνίας ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει η Daily Mail.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight