Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H ανακοίνωση Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι για την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα

H ανακοίνωση Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χ...

"Σκοπεύουμε να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι"

Μετά τον Δούκα του Ουίνδσορ που παραιτήθηκε από τον βρετανικό θρόνο για να παντρευτεί την αγαπημένη του, δις διαζευγμένη, Ουόλις Σίμπσον, είναι η πρώτη φορά που υψηλόβαθμο μέλος της βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας παραιτείται των βασιλικών του καθηκόντων. Το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι που εσχάτως έχει δεχθεί επιθέσεις για επιλογές του από τον βρετανικό Τύπο δηλώνει πως:  "Σκοπεύουμε να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι".

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν: 

"Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικών συζητήσεων, επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε μια μετάβαση φέτος, με στόχον να επιτύχουμε έναν προοδευτικό νέο ρόλο. Σκοπεύουμε να μείνουμε πίσω ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα την Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνσή σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα. Σχεδιάζουμε να μοιράζουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τηρούμε το καθήκον μας για την Βασίλισσα, και την Κοινοπολιτεία. Αυτή η ισορροπία θα μας επιτρέψει να αναθρέψουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της νέας φιλανθρωπικής μας δράσης. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του συναρπαστικού επόμενου βήματος, καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την Αυτού Μεγαλειότητα την Βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και την βασιλική οικογένεια. Μέχρι τότε, εκφράζουμε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή υποστήριξή σας. "- Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.

Το τελευταίο διάστημα είχαν πυκνώσει τα μηνύματα που ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται σε απόσταση από την βασιλική οικογένεια. Εξάλλου τόσο η βασίλισσα στο καθιερωμένο εορταστικό της μήνυμα είχε απομακρύνει την φωτογραφία του ζευγαριού, ενώ για πρώτη φορά πρωτοκλασάτο μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν πέρασε οικογενειακά τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight