Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αεροπορική τραγωδία στο Ιραν - Κατέπεσε αεροσκάφος με 180 επιβάτες - ΒΙΝΤΕΟ με την πτώση

Αεροπορική τραγωδία στο Ιραν - Κατέπεσε ...

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν ζωντανοί

Ουκρανικό αεροσκάφος Boeing 737 με τουλάχιστον 170 επιβαίνοντες το οποίο είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης με προορισμό το Κίεβο συνετρίβη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος λίγη ώρα μετά την απογείωσή του, μεταδίδει το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA.

Τουλάχιστον δέκα ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στον τόπο του δυστυχήματος, χωρίς να δώσει κάποιον προσωρινό απολογισμό.

 

 

«Το αεροσκάφος έχει πάρει φωτιά (...). Στείλαμε συνεργεία [των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης] και (...) μπορεί να καταφέρουμε να σώσουμε κάποιους επιβάτες», είπε από τη δική του πλευρά ο Πιρχουσεΐν Κουλιβάντ, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών του Ιράν, στην κρατική τηλεόραση. Ο Κουλιβάντ μίλησε για 170 επιβαίνοντες. Τα πρακτορεία ειδήσεων IRNA, FARS και Tasnim έκαναν λόγο για συνολικά 180 επιβαίνοντες, επιβάτες και πλήρωμα, στο Μπόινγκ με προορισμό το Κίεβο.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία πιθανότητα να βρεθούν επιζώντες «στη ζωή» μετά τη συντριβή ουκρανικού αεροσκάφους Boeing 737 με τουλάχιστον 170 επιβαίνοντες που είχε απογειωθεί από την Τεχεράνη με προορισμό το Κίεβο και συνετρίβη εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, ανακοίνωσε η Ερυθρά Ημισέληνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις