Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζουν την απεργία τους οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ και στην Πάτρα

Συνεχίζουν την απεργία τους οι εργαζόμεν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους, σε πρόσφατη συνάντηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ με τη διοίκηση

Συνεχίζουν την απεργία που ξεκίνησαν στις 21 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ. Οι υπάλληλοι και της Πάτρας, διεκδικούν αξιοπρεπείς συλλογικές συμβάσεις και γενικότερα ασφάλεια στο εργασιακό τους μέλλον.

Και σήμερα εργαζομένων στον ΟΤΕ και την COSMOTE, ήταν έξω από το υποκατάστημα της Αγ. Ανδρέου και Ερμού. Κατεβασμένα είναι τα ρολά στα καταστήματα του ΟΤΕ στην Πάτρα, στο πλαίσιο της απεργίας διαρκείας που προκήρυξε η Ομοσπονδία εργαζομένων και η οποία ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου.

 

Όπως καταγγέλλει η ΟΜΕ ΟΤΕ “από την αρχή της διαδικασίας είχαν διαπιστώσει την προσπάθεια της διοίκησης, να αρνείται και να αποφεύγει δεσμεύσεις που αποτελούν το κοινό με τους εργαζόμενους, αυτονόητο συμφέρον".

Οι εργαζόμενοι επικαλούνται την πρότασή της εταιρείας να προβεί σε απολύσεις με τη λήξη της παρούσας σύμβασης και αμέσως μετά την υπογραφή της επόμενης; Αναρωτιούνται γιατί ο ΟΤΕ προτείνει μονοετή διάρκεια στη νέα ΣΣΕ ώστε να τηρήσει τη ρήτρα για μη απολύσεις, που όμως ενδεχομένως θα αναιρέσει πάλι μετά τη λήξη της προηγούμενης ΣΣΕ.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους η διοίκηση αποκρύπτει τα σχέδια της που αφορούν στο μέλλον του ΟΤΕ και των εργασιακών σχέσεων. Είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν επέλθει σύγκλιση μεταξύ της Ομοσπονδίας και της διοίκησης, ενώ την περασμένη Παρασκευή οι εργαζόμενοι της Πάτρας προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στην Γούναρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις