Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Ταλαιπωρία κι έξοδα για έγκυες- Δεν γίνονται εξετάσεις στο ΠΓΝ Πάτρας

Ταλαιπωρία κι έξοδα για έγκυες- Δεν γίνο...

Καταγγελία στο thebest.gr

 Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι έγκυες γυναίκες που απευθύνονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας προκειμένου να κάνουν μια σειρά από εξετάσεις που προβλέπονται κατά την περίοδο της κύησης.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του thebest.gr βασικές εξετάσεις για την εγκυμοσύνη όπως αυχενική διαφάνεια β’ επιπέδου και τρίτου τριμήνου δεν γίνονται λόγω προβλήματος που υπάρχει με το μηχάνημα που απαιτείται.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες που τηλεφωνούν για να κλείσουν ραντεβού στον ΠΓΝΠ ενημερώνονται ότι πλέον από το 2020, δεν μπορούν α κάνουν αυτές τις εξετάσεις καθώς το μηχάνημα έχει χαλάσει και ο γιατρός δεν τις αναλαμβάνει.

Μάλιστα όταν οι έγκυες ρωτούν πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα προκειμένου να επικοινωνήσουν εκ νέου για να κλείσουν ραντεβού η απάντηση που λαμβάνουν είναι απογοητευτική.

Ουδείς φαίνεται να γνωρίζει πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα με αποτέλεσμα να υποχρεώνονται να καταφεύγουν σε άλλες κοστοβόρες λύσεις. Τούτο σημαίνει είτε ότι θα πρέπει να ταξιδεύουν κατ’ επανάληψη στην Αθήνα είτε να πληρώνουν μεγάλα ποσά, πάνω από 350 ευρώ, για αυτές τις εξετάσεις, σε ιδιωτικά κέντρα της Πάτρας.

Το thebest.gr αναζήτησε απαντήσεις από τη Διοίκηση του ΠΓΝΠ δυστυχώς όμως, μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, απαντήσεις δεν πήρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being