Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 17χρονη Stefania θα είναι όπως φαίνεται η φετινή μας εκπρόσωπος στην Γιουροβίζιον

Η 17χρονη Stefania θα είναι όπως φαίνετα...

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ειδικής επιτροπής - Ο Δημήτρης Κοντόπουλος βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη συμμετοχή

Όπως ευρέως γράφτηκε, η νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη θεωρείται εκ των φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην ερχόμενη 65η Γιουροβίζιον στην Ολλανδία τον Μάιο του 2020. Όπως όλα δείχνουν και όπως οι eurovisionistas του mikrofwno.gr αποκάλυψαν, οι επαφές έγιναν και αναμένονται οι ανακοινώσεις της ειδικής επιτροπής που υποτίθεται ότι άκουσε, έκρινε και είναι κοντά στο να επιλέξει τη συγκεκριμένη πρόταση.

Η Stefania φαίνεται πως τελικώς τα κατάφερε ή για την ακρίβεια η πρόταση των ανθρώπων που την πίστεψαν (Κοκοτός-Κοντόπουλος-Arcade) είναι αυτοί που τα κατάφεραν και τελικώς είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Ολλανδία ως εκπρόσωπος της χώρας μας στην επερχόμενη διοργάνωση. Τα τραγούδια που έχει στη διάθεσή της η ΕΡΤ από την ομάδα της συγκεκριμένης πρότασης φαίνεται πως έχουν τη δυνατότητα να σταθούν επάξια στη σκηνή του Ρότερνταμ όπου και θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού. Είναι σε ανεβαστικούς ρυθμούς και έχουν ταυτόχρονα  και να περάσουν ένα μήνυμα στους Ευρωπαίους.

Ένα εξ αυτών έχει γραφτεί με αντί bullying θέμα και η ομάδα που το έχει αναλάβει, πιστεύει πολύ στην επιτυχία του.

Υπάρχει επίσης και το πιο εύπεπτο το πιο νεανικό hit που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της νεαρής καλλιτέχνιδος που θέλει να ταράξει τα νερά της φετινής Eurovision με τη "super" εμφάνισης της επί σκηνής. Με κάτι πιο "αγαπησιάρικο" που κατά πολλούς ταιριάζει και με την ηλικία αλλά και την εμφάνιση της.

Με ανάλογη σκηνική εμφάνιση και με μια σκηνοθεσία στη σκηνή που δεν θα "κάψει" το όποιο τραγούδι τελικώς επιλέγει, φιλοδοξία της ομάδας που πρότεινε στην ΕΡΤ  τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι να καταφέρουμε αυτή τη φορά να διακριθούμε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τραγούδια που έχει ηχογραφήσει η νεαρή καλλιτέχνιδα  έχουν έναν ήχο που θα αρέσει ιδιαίτερα στους Έλληνες αλλά και λογικά και στους Βαλκάνιους "φίλους" μας που κατά γενική ομολογία αυτό είναι που θέλουν από τη χώρα μας σε αυτό το διαγωνισμό καθώς κάθε άλλη "αντιγραφή" μεμονωμένων τραγουδιών δυτικού τύπου θεωρήθηκε εκ του αποτελέσματος ως ανεπιτυχής.

Με ζουρνάδες και λύρα λοιπόν έντεχνα ενσωματωμένα στην ενορχήστρωση των τραγουδιών μας η χώρα μας επιστρέφει στην σκηνή της eurovision και φιλοδοξεί να "ζεστάνει" την παγωμένη Ολλανδία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight