Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιάννης Μωραΐτης το παλεύει για τη Γιουροβίζιον του 2020

Ο Γιάννης Μωραΐτης το παλεύει για τη Γιο...

Όπως άφησε να εννοηθεί, κατέθεσε υποψηφιότητα στην ΕΡΤ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον δημοφιλή πανευρωπαικό διαγωνισμό

"Υποψηφιότητα" για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στην Ολλανδία έπεσε στο τραπέζι. Σύμφωνα με τους "Eurovisionistas" & το Mikrofwno.gr, ο τραγουδιστής Γιάννης Μωραίτης που και στο παρελθόν (2018) είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει με τα χρώματα της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, φθάνοντας έως τα ημιτελικά με ένα "ελληνοπρεπές" τραγούδι και πιο συγκεκριμένα με το "Οι πολλοί είμαστε ένα" του επί σειρά ετών συνεργάτη του Ανδρέα Λάμπρου, άφησε να εννοηθεί μέσα από την προσωπική σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι και τη φετινή χρονιά θέλησε να αποστείλει τη δική του "πρόταση" εδώ και καιρό στην ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση με τη σειρά της έχει ήδη διαρρεύσει ότι δέχθηκε αρκετές προτάσεις από καλλιτέχνες και δημιουργούς που θα τους ενδιέφερε να συμμετάσχουν.

Οι Eurovisionistas "αποκαλύπτουν" ότι ο Γιάννης Μωραίτης έχει ήδη καταθέσει αυτή τη χρονιά στο τμήμα διεθνών σχέσεων της δημόσιας τηλεόρασης, ένα τραγούδι "δυτικού τύπου" με αγγλικό -αυτή τη φορά-στίχο και περιμένει την κρίση των ειδικών και πιο συγκεκριμένα της "ειδικής επιτροπής" που συστάθηκε πρόσφατα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με ξένους δημιουργούς αυτή τη φορά, οι οποίοι φρόντισαν και έγραψαν πάνω του ένα τραγούδι που αναδεικνύει τις φωνητικές του δυνατότητες και θα κατάφερνε να εκπροσωπήσει κατ’ αυτούς την Ελλάδα σε ένα τέτοιο σημαντικό φεστιβάλ τραγουδιού με πολλές ελπίδες για διάκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καλλιτέχνης που έχει και στο παρελθόν εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διαβαλκανικά φεστιβάλ, ως εκπρόσωπος των eurofans Ελλάδος, κατακτώντας διακρίσεις αλλά και την 1η θέση,"φλερτάρει" φέτος και με άλλη χώρα και όχι Βαλκανική που εξετάζει και τη δική του υποψηφιότητα και σύντομα θα έχει νέα και από εκεί.

Τέλος ο Γιάννης Μωραίτης κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του τραγούδι από την Spark Records με τον τίτλο "Mακριά μου και πάλι" σε μουσική Αλμπίνας Ζαχαριάδου και στίχους του Βαγγέλη Βαφείδη ενώ ήδη μελετά τα επόμενα του βήματα εντός αλλά και εκτός χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight