Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Έλενα Ράπτη με την «Αποστολή» επισκέφθηκαν τους άστεγους της Αθήνας

Η Έλενα Ράπτη με την «Αποστολή» επισκέφθ...

Δέματα αγάπης με τρόφιμα και πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους που όλοι ξεχνάμε

Λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στα καθιερωμένα της ραντεβού με τους αστέγους, μοίρασε δέματα αγάπης με τρόφιμα και πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους που όλοι ξεχνάμε.

Στη χθεσινοβραδινή δράση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», στην κρύα Αθήνα, συμμετείχε και η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη, η οποία χαρακτήρισε ανεπανάληπτη εμπειρία αγάπης και προσφοράς την πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. «Τα συναισθήματα υπερβαίνουν τα λόγια, είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής, την οποία συνόδευσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ιωάννης Πεταλάς και πρόσθεσε «στην Αθήνα βλέπω καθημερινά ανθρώπους να κοιμούνται στους δρόμους, ήθελα να συμμετέχω και να υποστηρίξω αυτή την πρωτοβουλία! Θέλω να ευχαριστήσω για τη δυνατότητα αυτή την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», τον Γενικό της Διευθυντή κ.Κωνσταντίνο Δήμτσα και τους συνεργάτες του, για την πολύ συγκινητική δράση και την προσπάθεια τους με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των ανθρώπων που δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά, να τους έχουμε διαρκώς στη μνήμη της καρδιάς μας! Ιδιαίτερα, όμως, θέλω να αναφερθώ στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο γιατί αθόρυβα και ανελλιπώς βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Η κ. Ράπτη με το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κάθισε με τους άστεγους των Αθηνών,  άκουσε τις προσωπικές τους ιστορίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις