Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσημη σύνδεση (Affiliation) Atsmun – Thimun

Επίσημη σύνδεση (Affiliation)  Atsmun – Thimun

Tο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Προσομοίωσης των Συνεδριάσεων των Ηνωμένων Εθνών ATSMUN, το οποίο διοργανώνεται από τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών, συγκαταλέγεται πλέον στα συνδεδεμένα με το αντίστοιχο της Χάγης συνέδρια και έχει τη σχετική πιστοποίηση

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου του Ιδρύματος THIMUN, το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Προσομοίωσης των Συνεδριάσεων των Ηνωμένων Εθνών ATSMUN, το οποίο διοργανώνεται από τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών, συγκαταλέγεται πλέον στα συνδεδεμένα με το αντίστοιχο της Χάγης συνέδρια και έχει τη σχετική πιστοποίηση.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν προϊόν, αυστηρής αξιολόγησης μετά από αίτηση των Αρσακείων Σχολείων Πατρών προς το Ίδρυμα THIMUN.

/Πολλά συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς του Αγγλικού Τμήματος των Αρσακείων Σχολείων Κ. Ελευθεριάδη, Α. Χαλκίδη, Π. Καφούσια και Γ. Αθανασοπούλου που εμπνέουν και καθοδηγούν κάθε χρόνο τους μαθητές μας,  στους εκπαιδευτικούς όλων των Σχολείων που προετοιμάζουν τους μαθητές τους για να συμμετάσχουν στο συνέδριο και στη συντονίστρια του Αγγλικού Τμήματος των Αρσακείων Σχολείων Α. Κοντογιάννη, η οποία εμφύσησε το MUN στα Αρσάκεια Σχολεία.

Τέλος, τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και τον Πρόεδρο Καθηγητή κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη καθώς και την Επόπτρια των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων κ. Βασιλική Παπαπέτρου, που εμπνέουν τους εκπαιδευτικούς για την πραγματοποίηση διοργανώσεων υψηλής παιδευτικής αξίας".

Οι Διευθύνσεις των Αρσακείων Σχολείων Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις