Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

"Κληρώνει" καλλιτεχνικό διευθυντή την Πέμπτη για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

"Κληρώνει" καλλιτεχνικό διευθυ...

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα η παράσταση "Άνθρωποι και Ποντίκια"

Λίγο πριν τις φετινές εορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς αποφασίστηκε να γίνει η τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 3 παρά τέταρτο το μεσημέρι στα γραφεία του θεάτρου στις πρώην σταφιδαποθήκες Μπάρρυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυρίαρχο προς συζήτηση θέμα θα είναι η σύμβαση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Σταύρου Τσακίρη που λήγει στις 31-12-2019 και τι θα γίνει.

Η σύμβαση του καλλιτεχνικού διευθυντή ήταν 2ετής, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αν προταθεί και εγκριθεί από το σώμα του διοικητικού συμβουλίου πρόταση ανανέωσης της θητείας του & με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη, τότε η θητεία του κ. Τσακίρη στην καλλιτεχνική διεύθυνση του εδώ ΔΗΠΕΘΕ θα παραταθεί για ακόμη 2 χρόνια.

Σε διαφορετική περίπτωση όπως ορίζει και το καταστατικό και ο νόμος, θα πρέπει να επαναπροκηρυχθεί η θέση και να ακολουθηθεί η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων και επιλογής.

Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της το βράδυ των Χριστουγέννων την ερχόμενη Τετάρτη 25/12/2019 έχει μπει η νέα κεντρική παραγωγή του θεάτρου, η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ σε σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννη. Η φωτογράφηση των ηθοποιών της παράστασης ολοκληρώθηκε (τις φωτ. υπογράφει ο Πατρινός φωτογράφος Νίκος Τσακανίκας) ενώ το τρέιλερ της παράστασης που θ’ ανέβει από την Πέμπτη στο youtube έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο συμπολίτης σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης. Η παράσταση ανεβαίνει στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture