Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη Χορωδία της Παντάνασσας

Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη Χορωδία ...

Το απόγευμα της Τετάρτης 18/12/2019 στις 19.00 στην Ευαγγελίστρια

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00 το απόγευμα, η Τετράφωνη Ανδρική Χορωδία του Ιερού Ναού Παντανάσσης που φέρει το όνομα του μεγάλου Πατρινού μουσουργού και ιδρυτή της «Γεώργιος Ν. Τριάντης» θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με εκκλησιαστικούς Χριστουγεννιάτικους ύμνους στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας, στην οδό Μαιζώνος. Θα ακουσθούν συνθέσεις των Γ. Τριάντη, Θ. Πολυκράτη, Α. Κατακουζηνού και θα διευθύνει ο μαέστρος κ. Θεόδωρος Χαλκιόπουλος.

Η χορωδία της Παντάνασσας που απαρτίζεται από τουλάχιστον 40 μέλη, ως γνωστόν συμπλήρωσε αισίως 100 χρόνια από την ίδρυσή της και εόρτασε πανηγυρικά πριν λίγο καιρό την εκατονταετηρίδα της. Στον Ι.Ν. της Ευαγγελιστρίας έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές και κατά το παρελθόν και αφήνει πάντοτε άριστες εντυπώσεις, όπως άλλωστε και σε όλες τις εμφανίσεις της. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φιλόμουσους και φιλέορτους η αυριανή της εμφάνιση. Τα 40 μέλη που απαρτίζουν τη χορωδία υπόσχονται ένα θαυμάσιο πρόγραμμα που θα συντελέσει αναμφισβήτητα και στην εορταστική αλλά και κατανυκτική ατμόσφαιρα που απαιτούν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Η χορωδία αυτή αξίζει να προσθέσουμε πως κάθε Κυριακή από το Νοέμβριο έως τον Απρίλιο συμμετέχει στη 2η Θεία λειτουργία ψάλλοντας από ψηλά, από το σημείο του γυναικωνίτη του ιερού ναού Παντανάσσης Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις