Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα Yava συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλους φορείς πανελλαδικά

Τα Yava συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη π...

Ως τις 22 Δεκεμβρίου

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα Yava Fitness Centers  προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τα βασικά είδη που χρειάζονται ώστε να νιώσουν ακόμη περισσότερο τη χαρά και το κλίμα των γιορτών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του η οποία συνεχίζει:

Ο όμιλος προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αιτήματα για την κάλυψη των αναγκών των πιο ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, ενισχύει όπως και πέρυσι, τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλους φορείς πανελλαδικά.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, που έχουν στόχο την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων, τα Υava συγκεντρώνουν σε  γυμναστήρια της χώρας, από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Μετά τη λήξη της ενέργειας, τα είδη αυτά θα παραδοθούν στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» αλλά και στα παιδιά και στις οικογένειες  που υποστηρίζονται μέσω των Κέντρων Στήριξης  του Οργανισμού που λειτουργούν σε όλη τη χώρα. Επίσης τα γυμναστήρια της επαρχίας που στηρίζουν παράλληλα και άλλους οργανισμούς ή ιδρύματα όπως κάθε χρόνο, θα αποδώσουν τις ποσότητες που θα συγκεντρωθούν στη λήξη της ενέργειας.

Η δράση αυτή γίνεται στα πλαίσια του φιλανθρωπικού «Christmas Fitness Week Event 2019», που πραγματοποιείται σε γυμναστήρια του ομίλου πανελλαδικά αποδεικνύοντας, πώς το επιχειρείν μπορεί να στρέψει το βλέμμα του και να σταθεί δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Εντός των γυμναστηρίων της Αττικής, αλλά και στα γυμναστήρια της επαρχίας, οι ενδιαφερόμενοι (είτε είναι μέλη, είτε όχι), που θέλουν να ενισχύσουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους υπόλοιπους φορείς κατά τόπους, εισερχόμενοι στον χώρο των καταστημάτων θα πρέπει να επικοινωνούν με την υποδοχή για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Τα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

 

 

● Γάλα εβαπορέ

● Ζυμαρικά

● Ρύζι

● Όσπρια

● Αλεύρι

● Σάλτσα τομάτας

● Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί)

● Συσκευασμένα μελομακάρονα / κουραμπιέδες

● Πουρές

● Βρεφικές κρέμες

● Βρεφικό γάλα

● Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)

● Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κλπ)

● Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις