Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι έπεσαν στη φάκα των "αδιάφθορων" για τις απάτες, ο αστυνομικός κι ο ιερέας από την Αιγιάλεια

Έτσι έπεσαν στη φάκα των "αδιάφθορω...

Ο ένας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ο άλλος σε προσωρινή αργία

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην κοινωνία του Αιγίου είναι τις τελευταίες ημέρες η εμπλοκη αστυνομικού της περιοχής και ιερομόναχου σε υποθέσεις εξαπάτησης ασφαλιστικών εταιρειών με εικονικές κλοπές ΙΧ ή εξαρτημάτων τους. 

Ο δυο άνδρες έπεσαν στη φάκα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. μετά από παρακολούθηση. Ο κληρικός είχε μεταβει στην Πάτρα για να δηλώσει μερική κλοπή οχήματος που πρόσφατα είχε αγοράσει από την Ιταλία στο όνομα του συνεργού του.

Αρχικά συνελήφθη ο ιερέας . Στη συνεχεια οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον έτερο δράστη και συνάδελφό τους κι όταν αυτός έφτασε ενώπιον τους τον συνέλαβαν για διαπιστωμενες απάτες και μια απόπειρα.

Η αντίραση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση αφού την Κυριακή κατέφθασε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαϊας κι από εκεί διαβιβάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιάλειας η απόφαση που θέτει σε διαθεσιμότητα τον ένστολο μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Σε ό,τι αφορά στον ιερομόναχο η Μητρόπολη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας τον έθεσε σε αργία προσωρινά για 10 ημέρες και ανάλογα με τις δικαστικές και αστυνομικές εξελιξεις η αποφασιστεί η οριστική ποινή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις