Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Μουσικό Live με τον Haig Yazdjian στην Πάτρα αφιερωμένο στους Πρόσφυγες & μετανάστες

Μουσικό Live με τον Haig Yazdjian στην Π...

Η συναυλία στις 16/12 στο Ghetto γίνεται για την ενίσχυση της Κίνησης Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων

Η Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για την ενίσχυση των δράσεων της, προσκαλεί τον γνωστό Αρμένιο μουσικό Haig Yazdjian, τη Ναταλία Κωτσάνη και το Ντίνο Μάνο σε μια συναυλία αφιερωμένη στις μουσικές του κόσμου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στο μπαρ Ghetto στην οδό Ευμήλου πίσω από τη ΔΕΗ.

Ο Haig Yazdjian γεννημένος στη Συρία από γονείς Αρμένιους, ανήκει στις κορυφαίες μορφές της world μουσικής, καταξιωμένος παγκόσμια ως δεξιοτέχνης σολίστας στο ούτι καθώς και ως συνθέτης και ερμηνευτής που συγκινεί με την εκφραστική φωνή του. Η Ναταλία Κωτσάνη, πολυταξιδεμένη στην Graecia Salentina και στο Νότο της Ιταλίας αναζητά την πρωτόλεια φωνητική έκφραση των μουσικών πολιτισμών της Μεσογείου.

Ο Ντίνος Μάνος, από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της νεότερης jazz σκηνής, έχει στο ενεργητικό του διεθνείς συμπράξεις και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μια πολυ-πολιτισμική συνάντηση τριών αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, που ανοίγουν τις μουσικές τους «βαλίτσες» για να συμπράξουν σε ένα διάλογο όπου τα τραγούδια της Μεσογείου και των Βαλκανίων συναντούν γνωστές αρμένικες μελωδίες και ηχοχρώματα της ανατολής!

* Η συναυλία όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση των δράσεων της Κίνησης Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων & Μεταναστών/-τριών υπέρ των αναγκών προσφύγων και μεταναστών/-τριών που διαμένουν στην Πάτρα καθώς και αυτών που διαμένουν προσωρινά στο camp της Κορίνθου.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στα εξής σημεία:

- Βιβλιοπωλείο ANIMA LIBRI (Κολοκοτρώνη 36)

- Στέκι Κίνησης (Ιωάννου Βλάχου 19, ώρες: 18.00-21.00)

Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Έναρξη του μουσικού live στις 21.00.

*Να θυμίσουμε πως ο Haig Yazdjian είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο Ελληνικό κοινό και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture