Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

"Μία μπουκίτσα...Χριστούγεννα" το Σάββατο το πρωί στο Πολύεδρο

"Μία μπουκίτσα...Χριστούγεννα"...

Με αφηγήσεις από την Άσπα Παπαδοπούλου

"Μια μπουκίτσα...Χριστούγεννα!", είναι ο χαριτωμένος τίτλος της εκδήλωσης που θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 11 το πρωί στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα που θα περιλαμβάνει αφηγήσεις με την Άσπα Παπαδοπούλου και Χριστουγεννιάτικο, γιορτινό εργαστήριο.

Όπως οι γιορτές, φτάνουν, όλα τα στολίδια μπαίνουν στη θέση τους και όλα τα δώρα είναι στο δρόμο τους... έτσι περιμένουμε κι εμείς τα Χριστούγεννα πώς και πώς, αναφέρει το δελτίο Τύπου του Πολύεδρου! Ελάτε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί στο Πολύεδρο να πούμε ιστορίες γιορτινές να ζεσταθεί η  καρδούλα μας...Για μια κυρούλα που δεν είχε να ταΐσει τα παιδιά της...Για ένα αρνάκι που γύρεψε τη φιλία ενός λύκου...Για τον Αη-Βασίλη που ξέχασε το δώρο ενός παιδιού...αφήστε που να σας λέμε...Γι αυτό, ελάτε ν' ακούσουμε....και να μοιραστούμε μια... μπουκίτσα Χριστούγεννα! με την υπέροχη αφηγήτρια Άσπα Παπαδοπούλου.

Ελάτε για να φτιάξουμε παρέα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα για τους αγαπημένους μας στο εργαστήριο που έχουμε οργανώσει με την εικαστικό Βασιλική Καραμπέρη και την εμψυχώτρια Ελισάβετ Φίντζου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture