Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη η 2η ατομική έκθεση ακουαρέλας του Πατρινού δημιουργού Παύλου Στόλλα

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη η 2η ατομική έκ...

Στο Μουσελίν στην Αγίου Ανδρέου πλησίον της πλ. Τριών Συμμάχων στις 20.00

Τα εγκαίνια της 2ης ατομικής έκθεσης ακουαρέλας με θέμα: "Υδατογραφήματα" του Πατρινού εικαστικού δημιουργού & γραφίστα Παύλου Στόλλα θα πραγματοποιηθούν στο καφέ ζαχαροπλαστείο Μουσελίν στην οδό Αγ. Ανδρέου, την Πέμπτη 12/12/2019 στις 8 το βράδυ.

Η δύναμη του νερού σε συνδυασμό με το χρώμα, μας αφήνει πάντα την αίσθηση της ελπιδοφόρας πραγματικότητας. Η αποτύπωση εικόνων της καθημερινότητας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου μας γενικότερα, αποτελεί για μένα το σημείο αναφοράς για την δημιουργία όλων των έργων που εκθέτω, αναφέρει ο ίδιος με αφορμή την έκθεση του.

Ο Παύλος Στόλλας έχει γεννηθεί στην Πάτρα το 1973. Από πολύ νωρίς και έχοντας το καλλιτεχνικό μικρόβιο, η ζωγραφική οδηγούσε το χέρι του. Αποφοίτησε από την Σχολή Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθηνών, από το Τμήμα Γραφιστικής το 1996. Παράλληλα με τη δραστηριότητά του ως γραφίστας ξεκίνησε ερασιτεχνικά να τελειοποιεί την τεχνική του ως ζωγράφος δουλεύοντας με λάδι και ακρυλικό.

Συνεργάστηκε με την εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας Πατρών ως γραφίστας και γελοιογράφος (2005-2010). Στην επέτειο των 50 χρόνων του Αστερίξ - Οβελίξ, καλείται από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών σε συνεργασία με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης να εμπλουτίσει με έργα του (έγχρωμα σκίτσα) την έκθεση για τον Αστεριξ. Έχει πραγματοποιήσει 2 ατομικές εκθέσεις και 5 ομαδικές εκθέσεις στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια τελειοποίησε την τεχνική της ακουαρέλας, χρησιμοποιώντας ποικίλη θεματολογία όπως πορτραίτα, τοπία, κα μέσα από πιο μοντέρνα οπτική γωνία.

Ζει και εργάζεται στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture