Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ημερίδα για την «Κυκλική Οικονομία & Επιχειρηματική Καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα»

Πάτρα: Ημερίδα για την «Κυκλική Οικονομί...

Στις 11 Δεκεμβρίου

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα «Οδυσσέα Ελύτη», στο κεντρικό κτήριο Α! του Πανεπιστημίου (Πανεπιστημιούπολη Ρίου) πραγματοποιείται ημερίδα με τίτλο «Κυκλική Οικονομία & Επιχειρηματική Καινοτομία στη Δυτική Ελλάδα». Η εκδήλωση έχει την ηθική υποστήριξη (ethical support) του Πανεπιστημίου του Cambridge, Institute for Sustainability Leadership.

Στην Ημερίδα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πατρών, του ΣΕΒ ΠΔΕ, των Επιμελητηρίων Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας, καθώς και εκπρόσωποι Οργανισμών και Φορέων με αποδεδειγμένη δράση στην Κυκλική Οικονομία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την ευρύτερη κοινωνία, η ενημέρωση πολιτών και επιχειρηματιών για τις νέες δυνατότητες επίτευξης βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 2610969686 https://www.facebook.com/ career.upatras/

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις