Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι μολότοφ, οι αντιεξουσιαστές, τα ΜΑΤ και ο γάμος - Τι έγινε χθες στην Πάτρα -ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Οι μολότοφ, οι αντιεξουσιαστές, τα ΜΑΤ κ...

19 προσαγωγές

Μόνο ήσυχο δεν ήταν το απόγευμα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου στην Πάτρα λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην πορεία για την 11η επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου που διοργάνωσαν  οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι μολότοφ στο κέντρο της πόλης έπεσαν βροχή με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. Αστυνομικός έπεσε πάνω στις φωτιές στο δρόμο και πήρε φωτιά το μπατζάκι του ενώ τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα. Επίσης προκλήθηκε φωτιά σε μπαλκόνι.

Στην Πάτρα έγιναν 19 προσαγωγές, εκ των οποίων έγιναν συλλήψεις μέχρι στιγμής επτά και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί· σύμφωνα με το αρχηγείο της αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σε περίπου 20 προσαγωγές ατόμων προχώρησε η αστυνομία  μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν  κατά την διάρκεια της πορείας, με αφορμή την 11η επέτειο από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

 Στη διάρκεια της πορείας έγινε και κάτι "διαφορετικό". Αντιεξουσιαστές χειροκρότησαν νιόπαντρο ζευγάρι που κατέβαινε από το Δημαρχείο της Πάτρας

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι Πατρινών το βράδυ της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της πορείας των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της πόλης.

Η τελετή στο Δημαρχείο της Πάτρας μόλις είχε τελειώσει και το ζευγάρι κατέβαινε στην οδό Μαιζώνος, όταν ξαφνικά «έπεσε πάνω» στην πορεία για την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Άπαντες ξαφνιάστηκαν όμως αμέσως οι νεαροί που συμμετείχαν στην πορεία άρχισαν να χειροκροτούν τους νιόπαντρους που τελικά έδειξαν να το διασκεδάζουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις