Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνησε με τον αποχαιρετισμό του στον Πέτρο Περιμένη ο φίλος και μαθητής του Αν. Αθανασόπουλος

Συγκίνησε με τον αποχαιρετισμό του στον ...

«Θα ζεις  πάντα στην μνήμη μας»  

 

Συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός του Αναστάσιου Αθανασόπουλου στον στενό του φίλο και συνάδελφο Πέτρο Περιμένη κατά την πολιτική του κηδεία που έγινε χθες το πρωί στην Πάτρα.

Ο Διευθυντής του χειρουργικού τομέα του ιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και καθηγητής ουρολογίας, μίλησε στην σεμνή εκδήλωση για τον εκλιπόντα, όπως και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και η εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ.

Στον επικήδειό του ο κ. Αθανασόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Φίλε μου Πέτρο, Φίλε μας Πέτρο, ξέρω ότι δεν σου αρέσουν τα πολλά λόγια και ιδιαίτερα να μιλούν για σένα. Γι αυτό θα πω πολύ λίγα πράγματα για τα πολλά που έχεις προσφέρει.

Υπήρξες ένας Αξιοπρεπής Ακέραιος Άνθρωπος, Δίκαιος και Καλοπροαίρετος  με όλη τη σημασία των λέξεων. Τίμησες το λειτούργημα του γιατρού και υπήρξες πάντα κοντά στον ασθενή και ιδιαίτερα στον ανήμπορο. Είχες ένα εκπληκτικό Χειρουργικό ταλέντο το οποίο πάντα χρησιμοποίησες για καλό.

Θεμελίωσες τη βαριά ογκολογική ουρολογική χειρουργική  και η κλινική μας έγινε κέντρο αναφοράς σε αυτόν τον τομέα. Οργάνωσες το Ανδρολογικό Ιατρείο  με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήσουν οξυδερκής  και με βαθειά  Ιατρική γνώση  για αυτό και το επιστημονικό  σου έργο  αναγνωρίστηκε διεθνώς.

Η επιστημονική συμβολή σου στην καθιέρωση του PSA ως  δείκτη για τον καρκίνο του προστάτη είναι ιδιαίτερα σημαντική και συγκαταλέγεσαι στους πρωτεργάτες διεθνώς στον τομέα αυτό. Ήσουν όμως τόσο μετριόφρων που ποτέ δεν διαφήμισες τίποτε από όλα αυτά.

Υπήρξες θαυμάσιος δάσκαλος και παράδειγμα για εμάς όλους τους μαθητές σου. Πάνω από όλα όμως ήσουν ένας θαυμάσιος φίλος πάντα κοντά μας ζεστός  και απολαυστικός με απαράμιλλο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Είμαστε ευτυχείς που χαρήκαμε τη φιλία σου. Έχεις μια θαυμάσια οικογένεια που η οδύνη του χαμού σου τη συγκλόνισε.

Τους αφήνεις όμως παρακαταθήκη τον τρόπο ζωής σου  που θα είναι παράδειγμα  για να μπορέσουν να συνεχίσουν  στις δυσκολίες της ζωής. Φίλε μου Πέτρο, Φίλε μας Πέτρο καλό δρόμο στο ταξίδι που ξεκίνησες να πας. Θα ζεις  πάντα στην μνήμη μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις