Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει στο σινεμά με ριμέικ της «Γιορτής της Μπαμπέτ»

Ο Αιγιώτης Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει στο...

Ναυάγησαν τα άλλα 2 κινηματογραφικά σχέδια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας

Μάλλον δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον Αλεξάντερ Πέιν αφού το «The Menu», η μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Έμα Στόουν και Ρέιφ Φάινς, που αρχικά σκόπευε να σκηνοθετήσει σταμάτησε να προχωρά και το φιλμ που ετοίμαζε με τον Μάντς Μίκελσεν για λογαριασμό του Netflix, βασισμένο στη ζωή του Νορβηγού συγγραφέα Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ, σχέδιο που είχε δει το φως της δημοσιότητας, τελικά ακυρώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα.

Όπως αναφέρει το flix.gr, η τρίτη και μάλλον τυχερή απόπειρά του να κάνει μια νέα ταινία (η πιο τελευταία του δημιουργία ήταν το 2017 το πρωτότυπο φιλμ με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας «Μικρόκοσμος – Downsizing» με τον Ματ Ντέιμον), έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες μ’ ένα ριμέικ του βραβευμένου με Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας «Η Γιορτή της Μπαμπέτ». Το φιλμ του Γκάμπριελ Αξελ, βασισμένο σε ένα βιβλίο της Κάρεν Μπλίξεν του «Πέρα από την Αφρική», είχε βγει τέλη του ’80 και αφηγείτο την ιστορία μιας γαλλίδας πρόσφυγα στη Δανία του 19ου αιώνα κι ενός μυθικού δείπνου που ετοιμάζει για τις δυο αδελφές που την φιλοξενούν όταν η τύχη της φέρνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στην εκδοχή του Ελληνοαμερικανού βραβευμένου με Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν, η δράση μεταφέρεται στη Μινεσότα αλλά η βασική δομή της ιστορίας και οι χαρακτήρες των δυο ηλικιωμένων αδελφών και της μετανάστριας που δέχονται στο σπίτι τους, παραμένουν ίδιες. Όπως γράφει το flix.gr, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά με την παραγωγή της ταινίας και το φιλμ να προχωρήσει πέρα από το ορεκτικό της ανακοίνωσης και στο κυρίως πιάτο!

Ο Αλεξάντερ Πέιν έλκει την καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του από την Κρόκοβα του Αγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight