Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Smartwatch: Σχεδόν όλοι το φορούν και έχουν σοβαρούς λόγους να το κάνουν

Smartwatch: Σχεδόν όλοι το φορούν και έχ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι μετρήσεις καρδιακών παλμών και φυσικής κατάστασης κρίνονται πολύ σημαντικές

Τα έξυπνα ρολόγια (smartwatch) είναι πλέον ευρέως διαδεδομένα και σχεδόν 1 στους 2 φορά ένα τέτοιο στις ημέρες μας. Η ποκιλία σε δυνατότητες και τιμές τα κάνει χρηστικά και πόλλές φορές ακόμη και απαραίτητα. Στην περίπτωση της μέτρησης καρδιακών παλμών - δεδομένης της ακρίβειας που παρέχουν- θα έλεγε κανείς πως είναι ένα χρήσιμο ιατρικό εργαλείο το οποίο αν και δεν είναι 100% ακριβές μπορεί να δίνει μια πολύ καλή εικόνα της φυσικής κατάστασης του χρήστη.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που παρακολουθούν τους καρδιακούς παλμούς τους, καθώς έχουν μικροπροβλήματα αρρυθμιών, μέσω smartwatch. Μάλιστα κάποια έξυπνα ρολόγια έχουν τη δυνατότητα -μέσω ειδικών εφαρμογών- να αποτυπώνουν και το μοτίβο καρδιακών παλμών δίνοντας μια καλή καταγραφή και ένα καρδιογράφημα το οποίο μπορεί να διακρίνει ενδεχόμενη κολπική μαρμαρυγή.

Οι λόγοι για να αγοράσετε ένα smartwatch

Κατάγραψε την καθημερινή σου πεζοπορία, μια έντονη βόλτα και οτιδήποτε άλλο κάνεις ενδιάμεσα. Τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι αλλά και γυμναστική, όλα πλέον βρίσκονται στον καρπό σου. Ακόμη και αν κάνεις συνεχόμενες προπονήσεις, μπορείς να συγκρίνεις την πρώτη με τη δεύτερη και να δεις τα δυνατά σου σημεία. Τo smartwatch θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος σου στην καθημερινή σου περιπέτεια.

Τα καλύτερα smartwatches σε παροτρύνουν όταν τα χρειάζεσαι. Όπως ένας personal trainer. Σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι. Το πρωί θα βλέπεις ενημερώσεις προσαρμοσμένες σε εσένα και το απόγευμα προτάσεις για το πως θα μπορούσες να ολοκληρώσεις τους κύκλους σου. Κάθε μήνα, ανάλογα την πρόοδό σου, θα έχεις και μία νέα πρόκληση να ολοκληρώσεις.

Αποθηκεύσε τα μουσικά κομμάτια στο smartwatch σου και απόλαυσέ τα στον δρόμο ή ενώ αθλείσαι.

Μείνε σε επαφή με όλους βλέποντας τις ενημερώσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα , email , μηνύματα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πλήρωσε χωρίς πιστωτική με την τεχνολογία NFC όπου αυτή υποστηρίζεται.

Απόκτησε πρόσβαση στα αγαπημένα σου apps γυμναστικής, αθλητικών, ενημέρωσης, ταξιδιού, μεταφορών.

Τα καλύτερα smartwatches διαθέτουν πλήθος αισθήτηρων όπως επιτάχυνσης,καρδιακού παλμού, Γυροσκόπιο, Βαρόμετρο/Αλτίμετρο.

Είναι ελαφριά και άνετα στο χέρι με διαφόρα λουράκια (δερμάτινα αλλά και πλαστικά / αδιάβροχα) που μπορείς να αλλάζεις με βάση τις δραστηριότητες και το lifestyle σου.

Χάρη στο ενσωματωμένο GPS θα μπορείς να γνωρίζεις, ακόμη και σε πραγματικό χρόνο, τις αποστάσεις που διένυσες ή και τις τοποθεσίες που επισκέφθηκες κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Τα smartwatches πλέον έχουν προστασία από σκόνη και νερό IP68 , και ειναι αδιάβροχα μέχρι και 100 μετρά .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being