Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καίτη Γραμμά: Η διεμφυλική που δεν είδαμε στο GNTM, υπέγραψε συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων

Καίτη Γραμμά: Η διεμφυλική που δεν είδαμ...

Next top model

Η ιστορία της Καίτης Γραμμά είχε απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση, όταν έγινε γνωστό πως βρέθηκε στις οντισιόν του GNTM, όμως δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι λόγω της… ταυτότητας φύλου.

Το κορίτσι με το όνειρο να γίνει μοντέλο βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε διαδικασία φυλλομετάβασης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο GNTM. Ο καιρός πέρασε και η Καίτη Γραμμά ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλλου τον περασμένο Νοέμβριο με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της η διεμφυλική.

«Το βράδυ πριν το χειρουργείο ένιωθα ανυπομονησία. Από τα 15 μου δεν υπήρχε αμφιβολία. Μέχρι όταν τελείωσα το γυμνάσιο δεν ήξερα ότι έχει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος να υποβληθεί σε αυτή τη διαδικασία και να επαναπροσδιορίσει το φύλο του, δεν ήξερα καν τι είναι trans. Μόλις το έμαθα είπα ότι είναι η μόνη μου λύση, η μόνη μου ελπίδα», ανέφερε η Καίτη Γραμμά σχετικά με το χειρουργείο επαναπροσδιορισμού φύλου στο οποίο υποβλήθηκε πρόσφατα.

Το πρωί της Τρίτης, η Καίτη Γραμμά ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα» αναφέρει στο γεμάτο ενθουσιασμό μήνυμά της η Καίτη Γραμμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight