Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιατί ο Ιωάννης Παπαζήσης δεν βλέπει "Κόκκινο ποτάμι" την ώρα που προβάλλεται

Γιατί ο Ιωάννης Παπαζήσης δεν βλέπει &qu...

Τι ανέφερε σε συνέντευξη του

Ότι δεν παρακολουθεί τη σειρά "Κόκκινο ποτάμι" την ώρα που προβάλεται αποκάλεψε ο πρωταγωνιστής της Γιάννης Παπαζήσης.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στο Page 2,για τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρακολουθεί την σειρά την ώρα που προβάλλεται.

Έχεις δει το «Θα γίνεις της Πολυκατοικίας» στον ΣΚΑΪ;

Όχι. Εδώ και το «Κόκκινο ποτάμι» το βλέπω στο internet και όχι όταν προβάλλεται στην τηλεόραση. Δεν έχω καθόλου χρόνο, γιατί αμέσως μετά τα γυρίσματα κάνω μαθήματα ιππασίας αλλά και ξένων γλωσσών, γιατί στη σειρά μιλάω τουρκικά, γαλλικά και ρωσικά. Από τις 24 ώρες που έχει η μέρα, οι 16 είναι αφιερωμένες στο «Ποτάμι». Στα δύο τελευταία επεισόδια μιλούσα μόνο ρωσικά. Ειδικά στα γυρίσματα που έγιναν στη Ρωσία χρησιμοποιήσαμε Ρώσους ηθοποιούς. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να παίζω στα ρωσικά. Για να το καταφέρω αυτό έκανα ατέλειωτα μαθήματα. Με τα ποντιακά, τα τουρκικά και τα γαλλικά δεν δυσκολεύτηκα τόσο πολύ. Αλλά για να καταφέρω να παίξω στα ρωσικά έκανα πάνω από 30 μαθήματα.

Έχεις αγωνία για το επόμενο βήμα;

Εμένα αυτό που με ενδιέφερε πάντα στη δουλειά μου ήταν να συναντήσω ανθρώπους που μου προκαλούν καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και με πηγαίνουν παρακάτω. Δεν θα εκμεταλλευτώ την επιτυχία που μπορεί να έχει το «Κόκκινο ποτάμι» για να διεκδικήσω κάτι παραπάνω στο θέατρο. Φέτος, παρόλο που μου έγιναν προτάσεις για πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο, συνειδητά επέλεξα μετά το Πάσχα να παίξω στον «Ματωμένο γάμο», που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα έχω τον δεύτερο ρόλο. Το «Κόκκινο ποτάμι» όταν τελειώσει θα είναι μια ωραία ανάμνηση. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, όπως την έκανα. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξω και σε μικρά θέατρα και σε υπόγεια και δεύτερους ρόλους και τρίτους.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι λάθος για την καριέρα σου να μην διεκδικήσεις τώρα πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο.

Δεν είμαι καριερίστας. Δεν θέλω να πορεύομαι έτσι. Δεν είναι το ζητούμενο να είμαι πρωταγωνιστής. Δεν ήθελα ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε με αφορούν αυτοί οι τίτλοι. Θέλω να ανέβω τα σκαλιά του θεάτρου βήμα βήμα μέσα από τη δουλειά που κάνω εκεί. Στην τηλεόραση μπορεί να είμαι ένας πρωταγωνιστής, αλλά στο θέατρο δεν είμαι ο Ακύλας Καραζήσης ούτε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Εγώ είμαι κάτω από αυτούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight