Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Κόκκινο ποτάμι»: Η πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη στα γυρίσματα της σειράς

«Κόκκινο ποτάμι»: Η πατρινή ηθοποιός Πέτ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Με συναδέλφους και συνεργάτες

Τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη απολαμβάνει η νεαρή πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη.

Φαίνεται πως στα γυρίσματα της σειράς που αγκάλιασε το τηλεοπτικό κοινό υπάρχει άψογο κλίμα και συνεργασία μεταξύ των συντελεστών. Αυτό δείχνει η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media η ηθοποιός!

Σε κάποιο διάλλειμα η Πέτρα Μαυρίδη ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τους συναδέλφους αλλά και συνεργάτες και το χαμόγελο τους «τα λέει όλα».

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται μία Πόντια κοπέλα τη Χαρά στη περιοχή Αμισό (Σαμψούντα) που είναι φίλη της Βασιλικής (στο ρόλο η Χαρά – Μάτα Γιαννάτου). Η Βασιλική είναι ζευγάρι με τον Θέμη (Αργύρη Πανταζάρα), ο οποίος είναι αδελφός του Μίλτου (Ιωάννης Παπαζήσης).

" Η σειρά είναι ένα μεγάλο σχολείο για μένα γιατί έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα και όχι μέσα σε ένα στούντιο. Χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος καθώς σε πολλές σκηνές, μπορεί να συμμετέχουν και πενήντα ή περισσότεροι κομπάρσοι"

Πριν λίγο καιρό, μιλώντας στο thebest.gr για τη συμμετοχή της στη σειρά είχε αναφέρει:

«Το "Κόκκινο Ποτάμι" είναι μία μεγάλη εμπειρία, ένα μεγάλο σχολείο για μένα γιατί έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα και όχι μέσα σε ένα στούντιο. Χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος καθώς σε πολλές σκηνές, μπορεί να συμμετέχουν και πενήντα ή περισσότεροι κομπάρσοι. Είναι ένα σήριαλ με άλογα, όπλα, ρούχα εποχής, ξύλα, άμαξες, κάνουμε ιππασία και ειδικά στις σκηνές που παίρνω μέρος, φαίνεται όλη η ταλαιπωρία και τι τράβηξαν οι άνθρωποι αυτοί, τα δεινά των Ποντίων από τον βίαιο ξεριζωμό τους.

Μεγάλο μέρος του σήριαλ δείχνει αυτήν την πορεία θανάτου, μία πορεία που είχε αρχίσει από το 1906 και κορυφώθηκε στα έτη 1918-1919 με την Γενοκτονία, έχοντας προηγηθεί η Γενοκτονία των Αρμενίων ενώ ακολούθησε και η Μικρασιατική καταστροφή με τον ξεριζωμό και τη σφαγή των Ελλήνων στα Μικρασιατικά παράλια. Σε σκηνές που συμμετέχω, δείχνουμε πως έχουμε πάει αντάρτες στα βουνά και σε μία στιγμή επιστρέφοντας στο σπίτι μας το βρίσκουμε κατεστραμμένο και λεηλατημένο από τους Τούρκους.

Οι Νεότουρκοι ενώ αρχικά ήταν κοντά στους Έλληνες μετά βλέποντας την πρόοδο τους, στράφηκαν εναντίον διώχνοντας τους, σκοτώνοντας τους, και αρπάζοντας τις περιουσίες τους», μας είπε η Πέτρα Μαυρίδη, η οποία δεν θα παίξει τον φετινό χειμώνα σε κάποια θεατρική παράσταση, λόγω των υποχρεώσεων της απαιτητικής αυτής σειράς όπου το συμβόλαιο της όπως και άλλων ηθοποιών είναι έως τον Απρίλιο του 2020.

«Χρειάζεται να είμαι διαθέσιμη για τα γυρίσματα που είναι συνεχή και εξωτερικά σε σημεία όπως δάση, ποτάμια, κ.α.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight