Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται χειμώνας από την Κυριακή - Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς

Έρχεται χειμώνας από την Κυριακή - Πτώση...

Η πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου

Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο καιρός θα ψυχράνει αρκετά.

Η ψύχρα στα κεντρικά και νότια και το κρύο στα βόρεια θα γίνουν περισσότερο αισθητά κατά τη διάρκεια των βραδινών – νυχτερινών, αλλά και πρώτων πρωινών ωρών.

Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ και νοτιάδες στο Ιόνιο 5-6 μποφόρ. Από την Τρίτη και μετά θα έχουν την τάση να ενισχυθούν περαιτέρω.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καλλιάνου:

Έρχεται σχετική ψύχρα σταδιακά από την Κυριακή στα κεντρικά και νότια της Ελλάδας καθώς και κρύο στη Βόρεια Ελλάδα. Είναι μια προσπάθεια που θα κάνει ο χειμώνας τη βδομάδα που έρχεται για να μας δείξει ότι ίσως πλησιάζει στη χώρα μας.

Όπως είναι λογικό, η ψύχρα στα κεντρικά και νότια και το κρύο στα βόρεια θα γίνουν περισσότερο αισθητά κατά τη διάρκεια των βραδινών-νυχτερινών αλλά και πρώτων πρωινών ωρών.

Οι θα πνέουν άνεμοι βοριάδες στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ και νοτιάδες στο Ιόνιο 5-6 μποφόρ. Από την Τρίτη και μετά θα έχουν την τάση να ενισχυθούν περαιτέρω.

Από βροχές δεν περιμένουμε κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως από την Τρίτη προς Τετάρτη και έπειτα γίνουν περισσότερες αλλά δεν θα προβληματίσουν.

Από την Τετάρτη και στη συνέχεια αναμένεται λογικά και νέα πτώση της θερμοκρασίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις