Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ζωή μου άλλαξε, αλλά δεν το βάζω κάτω

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ζωή μου άλλαξε, αλλ...

Ο ηθοποιός τάχθηκε ανοικτά κατά των διακρίσεων

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνά μια περιπέτεια με την υγεία του, για την οποία έχει μιλήσει ο ανοικτά. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Φινιστρίνι» και όπως είπε στον Νίκο Μουτσινά, δεν θέλει να μπερδεύει τα επαγγελματικά του με τη ζωή του.

«Δεν θέλω να μπερδεύω το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω και σκέφτομαι ότι αυτά τα δυο "κούμπωσαν" θα τρελαθώ [...] Μέσα από τη δική μου περιπέτεια θα ήταν πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Όμως με βοήθησε πολύ το κείμενο να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα "κλειστώ", αλλά θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω, θα δουλέψω, θα κάνω ό,τι έκανα».

Παραδέχθηκε πως πλέον στη ζωή του και την καθημερινότητά του έχει αλλάξει πολλά πράγματα, ενώ πήρε ανοιχτά θέση κατά της καταψήφισης του νομοσχεδίου και της τροποποίησης του άρθρου του Συντάγματος για την απαγόρευση των διακρίσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight