Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Black Friday και στο mapedu.gr με έκπτωση έως και 50%

Black Friday και στο mapedu.gr με έκπτωσ...

Απολαύστε τώρα τα προνόμια

Στις 29 Νοεμβρίου 2019 η ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων που έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα.

Ο θεσμός της «Black Friday» μετράει πάνω από 50 χρόνια στο εξωτερικό και μόλις 5 χρόνια στην Ελλάδα. Η «Μαύρη Παρασκευή» είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, είναι ακριβώς η επομένη μέρα από την Ήμερα των Ευχαριστιών, δίνοντας το σήμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Πως καθιερώθηκε η «Black Friday»;

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις ήταν χειρόγραφα και τα καταστήματα είχαν δύο χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής τους.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ουσιαστικά χρησιμοποιούσαν κόκκινο μελάνι για τις ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και μαύρο μελάνι για τις ημέρες με θετικό ισολογισμό. Κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας, όλοι χρησιμοποιούσαν το μαύρο στυλό λόγω του αυξημένου τζίρου, για αυτό και η συγκεκριμένη Παρασκευή πήρε αυτό το όνομα.

Όταν οι έμποροι συνειδητοποίησαν ότι μπορούν να προσελκύσουν πλήθος πελατών με τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές, η «Black Friday» καθιερώθηκε ως η πιο κερδοφόρα ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας επιτυγχάνονται περισσότερες πωλήσεις και από τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Ποια προϊόντα προτιμώνται;

Τα προϊόντα που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στην «Black Friday» είναι συνήθως ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, βιβλία και ρούχα, καθώς σε αυτά υπάρχουν και οι μεγαλύτερες εκπτώσεις. Ωστόσο, οι τιμές είναι εξαιρετικά μειωμένες σχεδόν σε όλα τα προϊόντα αλλά και σε υπηρεσίες.

Το mapedu.gr θέλοντας να συμμετέχει σε αυτόν τον θεσμό προσφέρει τις υπηρεσίες του με έκπτωση έως και 50% ! και δεν σταματάμε εδώ!!!

Ξεκινώντας τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 23:59, όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στους καταλόγους του mapedu.gr θα έχει τη δυνατότητα να κάνει 6μηνη ή 12μηνη συνδρομή με έκπτωση 50%! Απολαύστε τώρα τα προνόμια προβολής της επιχείρησής σας μέσα από την πλατφόρμα του mapedu.gr και αφήστε σε εμάς να κάνουμε την υπόλοιπη δουλειά!

Τα δώρα μας δεν σταματούν εδώ!!! Θα επιβραβεύσουμε τους ταχύτερους, διπλασιάζοντας την διάρκεια της συνδρομής τους όποια και να επιλέξουν. Οι τυχεροί θα είναι οι 5 πρώτοι που θα θελήσουν να συνεργαστούν με το mapedu.gr.

Μικρές συμβουλές

Πριν αποφασίσεις μάθε πρώτα λίγα λόγια για το mapedu.gr

Είναι ένα κέντρο ενημέρωσης για τον γονέα, το παιδί, τον έφηβο και τον επιχειρηματία.
Πως συνδέονται όλα αυτοί μεταξύ τους; Θα το εξηγήσουμε αμέσως.

Στο mapedu.gr ο γονιός έχει τη δυνατότητα να δει και να μάθει πληροφορίες, για εσένα τον επαγγελματία, να σε γνωρίσει, να μάθει τη δουλειά σου, να δει τις δομές και τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Να είναι ενήμερος και πιο σίγουρος για την επιλογή του.

Το διαδίκτυο βρίσκεται για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Όλο και περισσότεροι γονείς στρέφονται στο διαδίκτυο για μια ολοκληρωμένη αναζήτηση γιατί θέλουν να γνωρίζουν όλες τις επιλογές που έχουν. Εσύ θέλεις να λείπεις από την αναζήτηση αυτή; Πιστεύουμε πως όχι, γιατί έχεις το mapedu.gr που σου δίνει την ευκαιρία να σε δουν και να σε μάθουν πολλοί περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες σου! Η σωστή προβολή της επιχείρησής σου είναι το κλειδί για να προσεγγίσεις και να προσελκύσεις πελάτες που κυριολεκτικά σε ψάχνουν!

Ακολούθησε μας σε facebook , instagram και twitter για να μαθαίνεις άμεσα όλα τα νέα μας!

Αν δραστηριοποιείσαι σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να προβληθείς μέσω του mapedu.gr και επωφεληθείς από τα μοναδικά προνόμια που προσφέρουμε.

Φροντιστήριο ξενών γλωσσών  

Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης (γυμνασίου, λυκείου)

Φροντιστήριο ακαδημαϊκών μαθημάτων - μαθημάτων εξειδίκευσης

Σχολή εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών - σχεδιαστικών προγραμμάτων - σχεδίου

 

Παιδικό σταθμό / Βρεφονηπιακό σταθμό

Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης και μελέτης

Παιδότοπο

Κέντρο μελέτης

Ιδιωτικό προνήπιο και νηπιαγωγείο

Χώρο πολιτιστικών δράσεων για παιδιά

Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο

 

Κέντρο λογοθεραπείας

Σχολή εκμάθησης της νοηματικής / Γραφής Braile

Παιδοψυχολόγοι

 

Αθλητική ακαδημία

Γυμναστήριο με παιδικό ή βρεφικό τμήμα

Σχολή μπαλέτου / ζωγραφικής / ρομποτικής / θεάτρου

Ωδείο / χορωδία

Σχολή χορού με παιδικά τμήματα

Καλές αγορές!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά