Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι έξυπνες επιλογές που θα σώσουν Πατραϊκό και Κορινθιακό

Οι έξυπνες επιλογές που θα σώσουν Πατραϊ...

Εκδήλωση στο 22ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

Έξυπνες λύσεις για την προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού μας περιβάλλοντος, αγγίζοντας ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα, θα δώσει στο 22ο Forum Ανάπτυξης η Ένωση Προστασίας Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου «Νηρέας» σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 20:00.  Σε αυτήν θα παρουσιαστούν τρόποι για την προστασία του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου και θα παρουσιαστούν μια σειρά από έξυπνες προτάσεις από έγκυρους ομιλητές.

Ειδικότερα ο Γιώργος Λουρδής  θα αναφερθεί στον Αλιευτικό Τουρισμό, που αποτελεί μια έξυπνη λύση για την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και του Αλιευτικού Εισοδήματος των αλιέων .

Για τη συνεργία των τεσσάρων Υπουργείων που επιβλέπουν την Αλιεία και τον τρόπο που αυτά θα δώσουν μια έξυπνη λύση προς όφελος των ψαράδων και όσων εμπλέκονται με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα θα αναφερθεί ο Κωνσταντίνος Κουμούτσος.

Η ανάδειξη και προστασία της άυλης και υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς του Κορινθιακού και Πατραϊκού κόλπου, που αποτελεί μια έξυπνη λύση για ήπια ανάπτυξη, θα είναι το αντικείμενο της εισήγησης του Γιώργου Παλαμάρη.

Στις έξυπνες λύσεις για μια καλύτερη πόλη, θα αναφερθεί ο κ. Γιώργος Κανέλλης

Για έξυπνες μεθόδους καταπολέμησης της παράνομης , λαθραίας και άναρχης αλιείας θα μιλήσει  ο Δημήτρης Κοτσώργιος.

Οι Οργανώσεις και μέλη του Νηρέα προέρχονται από ένα ευρύτερο κοινωνικό φάσμα. Μέλη του είναι οι: 1) Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, www.sylpyp.gr 2)«Κοινοτοπία» Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού www.koinotopia.gr, 3) Οικολογική Κίνηση Πάτρας, www.oikipa.gr 4) Εξωραϊστικός Σύλλογος Πύργου Κορινθίας «ΕΡΜΗΣ» 5) «Λύσιππος», Φίλοι Γραμμάτων και Τεχνών 6) «Φιλοξενία», Διαπολιτισμική και Περιβαλλοντική Οργάνωση www.filox.org,

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις