Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι έξυπνες πόλεις και πώς θα αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης της Οικονομίας

Οι έξυπνες πόλεις και πώς θα αποτελέσουν...

Εκδήλωση στο 22ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

 

 Η Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ, μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» και η CISCO HELLAS, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Έξυπνες πόλεις: Μοχλός ανάπτυξης της Οικονομίας και της Ποιότητας Ζωής στις Αστικές Συγκεντρώσεις», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 19:00-20:30, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Πρόγραμμα- Παρουσιάσεις

19.00 Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ:«Στρατηγικός Σχεδιασμός για την ανάπτυξη των πόλεων και Νέες Τεχνολογίες. Η εμπειρία της LEVER AE»

19.30 CISCO HELLAS «Έξυπνες και Σύγχρονες Λύσεις για τις πόλεις του Μέλλοντος»

20.00 Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ: «Open Mall: Από το σχεδιασμό στην εφαρμογή και τα αποτελέσματα»

Ποια είναι η Lever Hellas

Η «Lever ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.» μέλος του «Ομίλου Σαμαράς και Συνεργάτες» είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη και την αύξηση της αποτελεσματικότητας που δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για την εκδήλωση, "όραμα της LeverA.E. είναι η καθιέρωσή της στη συνείδηση του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια ως μια εταιρία που βοήθησε ουσιαστικά στην ανάπτυξη των οικονομιών τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών τους.

Η διαρκής έρευνα προς την κατεύθυνση της αποστολής της, οι επενδύσεις στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της, η δημιουργία κουλτούρας απόλυτης προσήλωσης στις προσδοκίες και τις ανάγκες των «πελατών» της, μαζί με τις αξίες της και την εμπειρία των στελεχών της, την καθιστούν τον πλέον πολύτιμο συνεργάτη για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, ενός φορέα ή μια κοινωνίας. Τους υποστηρίζει καθολικά στην διαμόρφωση της στρατηγικής για την ανάπτυξή τουςκαι στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού.

Φιλοσοφία της LeverA.E.αποτελεί η ολοκληρωμένη προσέγγιση στη συμβουλευτική υποστήριξη των πελατών της για την επίλυση των σημαντικότερων ζητημάτων τους. Αυτή εξασφαλίζεται μέσα από την τεχνογνωσία και την εμπειρία των στελεχών της αλλά και τις στρατηγικές συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί με ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίου εμβέλειας στον χώρο του Consulting και του HR, όπως η Valueselling,η Worldsviewacademy, η ProfilesInternational, η CustomerFocus κ.ααλλά και με ηγέτες εθνικής εμβέλειας όπως η Σαμαράς και Συνεργάτες.

Επιχειρηματική Στρατηγική της LeverA.E. αποτελεί:

α) η ανάπτυξη ενός πυκνού δικτύου συμβούλων με σημαντική γεωγραφική διασπορά ώστε να υποστηρίζει αποτελεσματικά και να κάνει ασφαλή διάγνωση των σημαντικότερων ζητημάτων των συνεργατών της

β) η έρευνα και δημιουργία νέων υπηρεσιών που δημιουργούν καινούριες συνθήκες για την υγιή ανάπτυξη των συνεργατών της

γ) η διαρκής ανάπτυξη των στελεχών της μέσα από εκπαίδευση αλλά και καινοτομία στον τρόπο και τη νοοτροπία εργασίας

δ) η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της με συνεργασίες με τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και φορείς στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ποια είναι η Cisco

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.

Ποια είναι η Σαμαράς και Συνεργάτες

Η Σαμαράς και Συνεργάτες ΑΕ-Σύμβουλοι Μηχανικοί αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και αρτιότερα στελεχωμένη μελετητική και συμβουλευτική εταιρεία στον ελλαδικό χώρο. Βασιζόμενη στο τρίπτυχο γνώση-ποιότητα -συνέπεια παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες  (μελέτη, επίβλεψη και αδειοδότηση σύνθετων τεχνικών έργων) υποστηρίζοντας στην πράξη όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας , αλλά και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Εδώ και χρόνια λειτουργεί ως τεχνικός σύμβουλος στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας σε Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους, Επιμελητήρια και άλλους θεσμικούς φορείς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις