Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Την απέλυσε παιδικός της φίλος», την Πατρινή που πήγε να αυτοκτονήσει

«Την απέλυσε παιδικός της φίλος», την Πα...

Τι αναφέρει το Εργατικό Κέντρο

Παιδικός φίλος ήταν ο εργοδότης της 50χρονης Πατρινής, μητέρας τριών παιδιών, που επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Η είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας Βασίλης Παπασημακόπουλος, το συμβάν «είναι τοπική επιχείρηση. Ο εργοδότης της, γυρίζοντας από την αναρρωτική άδεια, της την χρέωσε κανονική και την απέλυσε», τονίζοντας πως «την απέλυσε παιδικός της φίλος».

Ο κ. Παπασημακόπουλος μίλησε στο ραδιόφωνο realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες», αναφέροντας πως πλέον η 50χρονη: «Προσπαθεί να ηρεμήσει, δεν θέλει να προχωρήσει την υπόθεση και εμείς σεβόμαστε την απόφασή της. Χαιρετίζουμε την στάση του υπουργείου Εργασίας που ενδιαφέρθηκε. Θέλαμε να πούμε στο υπουργείο Εργασίας να επανδρώσει την Επιθεώρηση Εργασίας να γίνονται έλεγχοι».

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Βασίλης Παπασημακόπουλος στην γυναίκα έχουν γίνει δύο διαφορετικές προτάσεις για δουλειά και μάλιστα σε πόστο ανάλογο με εκείνο που είχε στην προηγούμενη εργασία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις